![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-l mai bagati in seama, nu are nimic de intrebat. Pe langa asta nu stie nici sa vorbeasca politicos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S daca crezi ca e vreo idee ce adreseaza subiectul asta la care nu am raspuns subliniaz-o si voi raspunde la ea... de fapt voi raspunde la ce vrei tu... nu bag coada intre picioare incepand sa etichetez oamenii , adoptand o atitudine de superioritate si zicand, eu nu mai discut cu Pestisorul de Aur.. Ia intrebati-va voi : Oare de ce sunt "ateii" oameni mai buni ca si crestinii? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am de intrebat si am intrebat voi sunteti inapti... Rog toti inaptii si incompetentii sa se retraga.. Subiectul topicului e "Filozofia crestina vs celelalte filozofii" nu "Moaste" ... Repet : Ce este specific filozofiei crestine? Ce are filozofia crestina si celelalte filozofii nu au?
|
|
||||
|
||||
![]()
uitate pe youtube la ,,marturii din iad,, sau ,,iadul este real,, sau ,,Testimony of hell,,! aici vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie!Doamne ajuta Iisuse Hristose Fiul Bunului Dumnezeu!Amin.
|
|
||||
|
||||
![]()
sincer,filmuletele mi se par exagerate si fortate,iar amenintarea cu arsul etern in iad daca nu esti de-al nostru mi se pare o tactica de misionar neo-protestant si nu o metoda de apropiere a oamenilor de ortodoxie.in fine,constientizarea iadului are si ea rolul ei(multi sfinti foloseau asta) dar nu aici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am nevoie de chestiile astea si nici nu le-am deschis. |
|
|||
|
|||
![]()
Presupunand ca afirmatia ta este adevarata, poti te rog sa imi spui de ce consideri tu ca "ateii" sunt oameni mai buni ca si crestinii?
|
|
||||
|
||||
![]()
cea mai buna intrebare de pana acum.... sper sa nu o ocolesti pestisorule..... daca nu esti ateu, de ce nu ne raspunzi tu la intrebarea ta, ce are in plus filozofia crestina ??? abia astept raspunsul tau.... sau esti alta religie??? Doamne ajuta!!!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psalmul 50 pentru ce se citeste? dar celelalte psalmii ? | mitus | Din Noul Testament | 303 | 12.05.2012 12:30:22 |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
nunta crestina | maria32 | Nunta | 183 | 15.11.2011 12:03:19 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 18.02.2009 23:08:38 |
|