![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-un caz trebuie sa asculti ambele parti,insa oricare altele ar fi detaliile,trebuie sa ne ferim intotdeauna de persoane care vor sa ne subjuge emotional,sentimental,etc.Dumnezeu ne-a lasat liberi;relatiile nu-s facute pt profit ci pt a evolua impreuna. Eu asta incerc sa spun.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea aveti scoala vietii... Luati totul prea ad-literam! Eu am inteles ideea,el e un baiat care isi iubeste fratele si vrea sa il salveze. Din acest motiv au aparut si certuri intre el si prietena lui. Intr-adevar,ar putea fi si ea putin mai pasiva,insa fata in 4 ani a pus suflet si e normal ca incepe sa o doara orice lucru care o priveste si pe ea,fie in mod direct sau indirect.
Voi,acestia care tratati problema cu atata simplitate,nu va doresc sa ajungeti sa fiti intr-o asemenea situatie. Stiu ca majoritatea care ati raspuns sunteti mult mai maturi si tratati lucrurile cu o mai mare simplitate,insa trebuie sa-i acordam fiecaruia "tratamentul" de care are nevoie. Si eu sunt mai dintr-o bucata,gasesc rezolvarea destul de simpla,insa cum s-a mai si spus: sangele apa nu se face! |
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina, nu te grabi cu concluziile, in mare ce spui tu e adevarat dar mai bine sa-l lasi pe el sa explice cum vede el problema si care e adevaratul motiv pentru care prietena lui face toate scenele alea intr-o situatie care practic nu (o mai) priveste mai deloc.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog sa imi spuneti cn are CANTARILE: | PuiMicGeorgiana | Muzica Bisericeasca | 1 | 05.11.2010 22:23:15 |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
va rog!!!spuneti-mi ce sa intamplat !!! | Klapeman | Intamplari adevarate | 9 | 28.07.2010 11:47:06 |
Va rog, spuneti-mi cum ma sfatuiti sa reactionez? | elizabeta | Generalitati | 28 | 13.11.2009 23:27:55 |
spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 15:40:38 |
|