![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si aduc dovada pe fiul meu, de aproape 6 ani, care a suferit caderea din top a Mosului inca de la 3 ani. Nu-i vorba, asteapta darurile Mosului si nu le spune colegilor de la gradinita ca Mosul e de fapt o poveste. Ii place atmosfera specifica a sarbatorii, spectacolul de la gradinita, emisiunile de la TV, filmele, luminile orasului etc. Dar toate mai degraba il amuza, resimte zilele de iarna in mod placut. Mi-a spus insa un lucru, de curind, care ma face sa cred ca a cugetat serios asupra unei probleme. Mi-a spus care e diferenta dintre Mos Craciun si Nasterea Domnului. V-o spun si voua, chit ca s-ar putea sa va amuze (copilaria din seriozitatea copilului...) Iata cugetarea lui Tudor: - pentru Mosul nu tii post, - nu intensifici rugaciunile si mersul la Biserica, - ii ceri, desigur, cadouri frumoase si (asta m-a atins) uneori il rogi ca mama si tata sa nu se mai certe..., dar nu ii ceri sa te mantuiasca, - nu ii ceri sa te curete de pacate, - nu faci semnul Crucii, - daca nu primesti cadou de la Mosul e neplacut, insa nu e o tragedie, dar daca te respinge Domnul e cea mai mare tragedie. Pe mine m-a amuzat, apoi m-a pus nitel pe ganduri. Intr-adevar, asa cum spune George, pierderea farmecului Mosului nu a pricinuit vreo atingere nedorita credintei lui Tudor in Hristos ci, imi pare acum, poate chiar a eliberat-o pe aceasta de (sper sa nu par cinic) balast. Mosul e intr-adevar bun pentru copilul din mine, recunosc, dar exista multi copii care au nevoie de hrana sufleteasca de om mare. Asa cred. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Haideti sa ne bucuram impreuna de Nasterea Dumnezeului nostru! | laurastifter | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 27.12.2012 00:14:23 |
Cuvant la Nasterea Domnului Iisus Hristos 2010 - IPS Calinic | Intrebari utilizatori | 0 | 18.12.2010 11:12:40 | |
Prohodul Domnului Dumnezeului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos Prohodul | adorcrysti | Rugaciuni | 2 | 10.04.2009 21:35:55 |
Nasterea Domnului si Mantuitorului Iisus Hristos | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 0 | 24.12.2008 20:59:51 |
Prohodul Domnului Dumnezeului Iisus Hristos | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 02.05.2008 23:48:47 |
|