![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fara intentia de a-ti aduce vreo ofensa. Departe de mine acest gand. Doar ca ma face curios... Nu exista si forumuri catolice? Adica mi se pare ciudat ca cineva sa fie atat de activ pe un forum de alta confesiune. Te rog sa ma ierti daca te-am jignit cumva. Doamne ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
Da , peste 3000 de mesaje nu e putin de loc.
Subconstientul il cheama la religia in care a fost botezat mai ales ca e nepot de preot ortodox. |
|
|
||||
|
||||
|
Daca e asa, atunci cu siguranta bunicul va mijloci de acolo de sus(daca a plecat cumva) sau de aici de printre noi ptr ca nepotul sa imbratiseze credinta cea adevarata.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum depinde daca e in stare sa se lepede de sine. Numai asa ar putea sa vada ca este in ratacire. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Un greco catolic isi intreba fiul,mucenic ortodox: "Fiule, daca ai descoperit ca ortodoxia e dreapta credinta, de ce nu mi-ai spus?" Iar fiul rapunde:"Tata, am stiut ca vei reveni acasa. M-am rugat in schimb in tot timpul acesta ptr tine". Actualmente, tatal e preot ortodox, in locul fiului,incununat ca mucenic la numai 20 de ani.
|
|||
|
|||
|
Numai Bunul te poate ajuta in privinta asta. Noi o sa-i cerem ajutorul, dar trebuie si tu sa il rogi sa iti arate drumul. Noi intotdeauna te vom astepta. Doamne ajuta.
Si nu uita. Nu stiu a cata porunca este dar: Ascultati-va parintii ca sa va fie bine si sa aveti viata lunga. Inteleg ca parintii tai sunt ortodocsi (sau poate doar unchiul???). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
| Dezlegari ,,speciale" in posturi | Hector | Postul | 17 | 30.07.2012 11:32:32 |
| Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 22:06:08 |
| post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
| dezlegari blesteme in post | evutza | Generalitati | 0 | 06.12.2007 21:55:08 |
|
|