Faptul ca sunt putin mai direct sau adresez unele replici mai "dure" asta nu garanteaza un autoportret al meu din aceste randuri care le scriu. Poate nu sunt un baiat exemplu,nu as avea cum,dar in niciun caz atat de "rau" precum uneori las impresia. Cand nu cunosti o persoana e greu sa-i faci un portret moral insa hazardandu-te prea mult s-ar putea sa gresesti. De aceea am fost putin mai acid la citirea acelui reply.
Insa mai e un aspect. Cand ai trecut (sau inca mai treci) prin anumite lucruri si incepi sa le intelegi,sa deslusesti "misterul",parca iti vine sa zambesti cand ii vezi si pe altii ca se chinuie cu ispitele ce si pe tine te-au ingenuncheat odata... Nu ma intelege gresit,am trecut cred ca prin tot ce se putea trece,stiu ce inseamna sa iubesti,sa ti la cineva,sa intelegi si sa RESPECTI o fata etc. Insa nu intotdeauna sentimentele sunt impartasite,pentru ca ori esti apreciat ori "luat de prost" cum vine vorba. E adevarat,baietii dau vina pe fete si fetele pe baieti. In realitate adevarul e undeva pe la mijloc...
|