![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Preot Nicolae Tănase
sat Valea Plopului - Prahova 0040-746 014 605 Am sa sun sa fac si eu o donatie. Hai sa ne mobilizam.
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|
||||
|
||||
|
nu cred, cred ca mai degraba se refera la faptul ca Hristos vine din nou printre noi, in chip de Prunc, cerand sa se nasca in ieslea inimii noastre. Rugandu-ne sa il primim in suflet si sa il incalzim cu bunatate si dragoste.
|
||||
|
||||
|
În această perioadă a anului, creștinii se pregătesc să Îl întâmpine pe Pruncul Isus. Aceasta înseamnă o perioadă de post și bucurie, când nădăjduim ca El să se nască în inimile noastre. Crăciunul este ziua Lui de naștere. La începutul săptămânii viitoare, am să și comand tortul.
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Frumos ati remarcat, domnule Dragomir. Asa este, trebuie sa fim pregatiti.
|
|||
|
|||
|
mesaj sters
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu nu cred că au fost distruse chiar toate decorațiunile. Ghipsul nu arde. S-or fi spart multe, dar poate că încă mai au unele rămase întregi, de vânzare. Pe urmă, chiar dacă au mici defecte, la câtă marfă defectă ori cu probleme am luat, un ren fără nas sau o sanie cu talpa sărită, nu mai contează. Eu am multă nevoie de niște podoabe de ghips de Crăciun, mă gândesc să merg sâmbătă, pe 17 decembrie, cu mașina să cumpăr câte ceva rămas. Văd că până la Valea Plopului se fac cam 2 ore de mers lejer. Dacă plecăm pe la 10.30 din București, la 12.30 suntem acolo. Facem achizițiile și pe urmă mâncăm și venim înapoi. Pe la ora 3, 3 și jumătate după amiaza suntem la casele noastre. Acuma, nu-mi place să merg singur în mașină, mă tem că aș adormi la volan după o săptămână de lucru. Mai vine cineva din București cu mine, să luăm decorațiuni din ghips ?
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|