![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
O alta posibilitate de ajutorare a celor din Valea Plopului este directionarea celor 2% catre Asociatia Pro Vita
|
|||
|
|||
![]()
Poate a îngăduit Dumnezeu să se întâmple asta ca să ne dea ocazia să ne manifestăm credința acum, când ne pregătim să-L întâmpinăm.
Sper să miște Domnul inimile cât mai multora dintre noi, ca să se rezidească așezământul acela, poate chiar mai încăpător decât era. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar uite că n-a murit.
Asta nu înseamnă că sunt de acord cu cele spuse de N.P.
|
||||
|
||||
![]()
Nu se stie din ce motiv a ingaduit Domnul aceste necazuri, dar stiu ca e un moment in care putem demonstra ca suntem solidari, putem arata ca ne pasa.
|
|||
|
|||
![]()
Am spus că poate a îngăduit Dumnezeu să se întâmple asta, adică ceea ce s-a întâmplat, respectiv mistuirea așezământului, însă fără a îngădui moartea cuiva. Iar asta am spus-o încercând să găsesc un sens în cele întâmplate; care e mult mai greu de găsit atunci când e vorba de catastrofe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nici pomeneala,cred ca se referea la apropierea Nasterii Domnului.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, cred ca ai dreptate! Imi cer scuze! |
|
|||
|
|||
![]()
Da, Anna Karenina, sigur că la întâmpinarea Nașterii Domnului mă refeream. Poate trebuia să spun „să-L primim”.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|