Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2011, 12:00:32
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Dumneavoastra glumiti? cum...ce are miscarea carismatica cu vorbirea in limbi? fiti mai clar, va rog.
Pai asta doresc si eu, sa fiti mai clar. Stiti ce inseamna aceasta miscare? Cu ce se ocupa ea? Care este scopul ei? Dupa ce clarificam aceste lucruri putem sa vorbim daca e buna, rea etc.
Vechi 17.12.2011, 12:55:58
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Stiti ce inseamna aceasta miscare?
da, stiu.

Citat:
Cu ce se ocupa ea? Care este scopul ei?
este o lucrare de amagire facuta de duhurile necurate.
Vechi 17.12.2011, 13:00:32
Banned

Implicit

Va propun un experiment. Sa vedem cat de biblica este aceasta miscare carismatica world-wide. Aveti in mijlocul vostru un domn, cu nick-ul "penticostalul". Acesta este, din cat mi-am dat seama, un fervent sustinator al miscarii carismatice si a postat mult in acest sens.
Eu va prezint aici un filmulet, in care este aratata o vorbire in limbi, mai precis cantat in limbi, in cadrul inchinarii carismatice catolice, la adresa fecioarei Maria.

http://www.youtube.com/watch?v=NrZWdoAODt4

Canta foarte frumos, nu-i asa?
ei, acum, ce ar fi, mai mult din curiozitate, sa-l intrebam pe penticostal daca considera aceasta vorbire in limbi la adresa Mariei, in fatza icoanei ei, ca fiind de la Duhul Sfant.
Daca raspunsul va fi ca acea cantare este prin Duhul Sfant, e OK, miscarea carismatica este de invidiat pentru unitatea ei in credinta, pentru activarea Darurilor etc.
Insa...daca raspunsul va fi unul negativ, rezulta ca acesti carismatici se banuiesc unii pe altii ca nu lucreaza cu Duhul ci cu alte...duhuri. Prin urmare, miscarea carismatica nu mai e de invidiat fiind un ghiveci din care nu mai intelegi nimic !
Vechi 17.12.2011, 14:00:58
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
din curiozitate, sa-l intrebam pe penticostal daca ...
Penticostalul a raspuns la multe intrebari.
Unele erau puse din curiozitate, altele ca sa-l ispiteasca si altele din sincer interes fata de lucrarea Duhului Sfant.

Dar penticostalul nu prea hraneste trollii. Decat cu țârâita...
Vechi 17.12.2011, 14:13:47
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Penticostalul a raspuns la multe intrebari.
Ati raspuns numai la intrebarile neimportante.
Raspundeti, daca doriti, si la aceasta:

p.s.: daca nu raspundeti, inseamna ca ascundeti ceva. Si nu stiu de ce ma faceti "troll", sunt sunt un simplu om sub soare, trollii sunt fiinte imaginare din folclor popoarelor germanice.

Citat:
Va propun un experiment. Sa vedem cat de biblica este aceasta miscare carismatica world-wide. Aveti in mijlocul vostru un domn, cu nick-ul "penticostalul". Acesta este, din cat mi-am dat seama, un fervent sustinator al miscarii carismatice si a postat mult in acest sens.
Eu va prezint aici un filmulet, in care este aratata o vorbire in limbi, mai precis cantat in limbi, in cadrul inchinarii carismatice catolice, la adresa fecioarei Maria.

http://www.youtube.com/watch?v=NrZWdoAODt4

Canta foarte frumos, nu-i asa?
ei, acum, ce ar fi, mai mult din curiozitate, sa-l intrebam pe penticostal daca considera aceasta vorbire in limbi la adresa Mariei, in fatza icoanei ei, ca fiind de la Duhul Sfant.
Daca raspunsul va fi ca acea cantare este prin Duhul Sfant, e OK, miscarea carismatica este de invidiat pentru unitatea ei in credinta, pentru activarea Darurilor etc.
Insa...daca raspunsul va fi unul negativ, rezulta ca acesti carismatici se banuiesc unii pe altii ca nu lucreaza cu Duhul ci cu alte...duhuri. Prin urmare, miscarea carismatica nu mai e de invidiat fiind un ghiveci din care nu mai intelegi nimic !
Vechi 17.12.2011, 14:37:48
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
Si nu stiu de ce ma faceti "troll", sunt sunt un simplu om sub soare, trollii sunt fiinte imaginare din folclor popoarelor germanice.
Asa mi-a luminat mintea un catolic necarismatic de pe forum.

Cu tine sunt gata sa conversez dar nu despre Miscarea Carismatica ci despre „cum sa troll-ăm cu grație”.
Daca deschizi un topic cu aceasta tema promit sa-l citesc.
Te cred un maestru.
Troll
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

A nu se confunda cu trol, personaj din mitologia scandinavă.

Pe scurt un troll este un provocator fără cauză care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei.
Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.
Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv.
Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său.
De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.
Vechi 17.12.2011, 17:41:07
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Cu tine sunt gata sa conversez dar nu despre Miscarea Carismatica
Imi dau seama, asta pentru ca dovedesc tuturor ce duh va inspira ! - Luca 9:55
Daca nu ati avea nimic de ascuns, ati discuta barbateste. Dar o sa am eu grija sa corectez invataturile gresite pe care le propagati.
Vechi 17.12.2011, 14:40:42
Senior Member

Implicit

Citat:
da, stiu.

este o lucrare de amagire facuta de duhurile necurate.
OK, am intesles: faceti parte din categoria care pune eticheta "ailalti sint rai". Nu stiti nimic despre miscarea carismatica din Biserica Catolica dar o combateti.
Vechi 17.12.2011, 14:50:14
Banned

Implicit

Citat:
OK, am intesles: faceti parte din categoria care pune eticheta "ailalti sint rai". Nu stiti nimic despre miscarea carismatica din Biserica Catolica dar o combateti.
Cum sa nu stiu nimic despre miscarea carismatica din Biserica Catolica? credeti ca sunteti singura persoana de religie catolica cu care discut? Ganditi-va ca am o varsta si am vazut multe la viata mea. Daca "penticostalul" refuza sa poarte discutii ziditoare cu mine, atunci il voi lasa in plata Domnului. Daca dumneavoastra doriti sa purtam discutii despre miscarea carismatica, atunci as incepe prin a va intreba: considerati ca toti carismaticii au Duhul Sfant, sau numai cei catolici?
Vechi 17.12.2011, 15:39:46
Senior Member

Implicit

Citat:
Cum sa nu stiu nimic despre miscarea carismatica din Biserica Catolica? credeti ca sunteti singura persoana de religie catolica cu care discut? Ganditi-va ca am o varsta si am vazut multe la viata mea. Daca "penticostalul" refuza sa poarte discutii ziditoare cu mine, atunci il voi lasa in plata Domnului. Daca dumneavoastra doriti sa purtam discutii despre miscarea carismatica, atunci as incepe prin a va intreba: considerati ca toti carismaticii au Duhul Sfant, sau numai cei catolici?
Noi vorbim despre miscarea carismatica aici. Nu sint eu in masura sa raspund cine il poseda pe Duhul Sfint, nu am atita discernamint.

Referitor la aceasta miscare, eu am auzit prima data de ea aici pe forum. M-am interesat despre ea si asa cum am spus, nu are legatura cu vorbitul in limbi.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13