![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cine a fost pe la penticostali, stie despre ce e vorba. "Penticostalul" nu vrea sa va spuna, ascunde diverse aspecte, tocmai pentru a promova interesele religiei in care este. Acea vorbire in limbi de la penticostali nu este de la Duhul Sfant, pentru ca oamenii care vorbesc in limbi au obtinut-o prin tehnici ce frizeaza credintele orientale si ei insisi nu sunt nascuti din nou, pentru ca fac fapte murdare, cu toate limbile lor cu tot ! La staruintele penticostale, facute pentru a se ajunge la vorbirea in limbi (penticostalii nu cer Duhul Sfant cum ne-a invatat Domnul Isus ci vorbirea in limbi !), ei repeta foarte mult si foarte repede un singur cuvant (nu conteaza care), pana aiureaza si apare o bolborosire ciudata. Exact asa fac yoghinii, care repeta mantre. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si-a declinat apartenenta confesionala de la prima postare pe forum, a raspuns sincer la orice intrebari i s-au adresat si nu a ascuns punctele slabe ale unor penticostali. El e mai intai crestin si abia apoi penticostal. Trollii si profetii de carton nu sunt in stare sa-si asume o identitate confesionala. Dar împrăștie minciuni. Despre toate. Pe la spate. Trollii de carton sunt de toate. Pentru toti. Impotriva tuturor... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum, ca am lamurit aceste aspecte, as dori sa reformulez intrebarea pe care am pus-o si la care nu am primit raspuns: "De ce, in adunarile penticostale, toti cei care au "darul" limbilor vorbesc in public, tare, striga, fara sa talmaceasca nimeni (stim ca Pavel interzice cu desavarsire asta)". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru ca mi-e simpatic, de aceea am pus poza domnului Tipei. Am spus clar, ca nu ma identific cu domnul Tipei si nu cred ca vreun forumist a tras concluzia ca insusi domnul Tipei scrie pe acest forum. Suntem de aproximativ aceeasi varsta si chiar, fizic, semanam. --------------------------------------------------- Acum, ca am lamurit aceste aspecte, putem sa ne intoarcem la lucruri serioase? V-as ruga frumos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Desigur, eu unul cu placere voi discuta cu dumneavoastra despre „flame”, „offtopic”, „bashing”, „insulting interaction” si toata gama. Dar nu pe acest topic. Deschideti unul nou la „generalitati” si vorbim cat doriti despre asemenea lucruri serioase... Last edited by penticostalul; 20.12.2011 at 12:47:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu a fost deschis decat la ce i-a convenit. La intrebarile incomode nu a raspuns.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|