Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2011, 17:02:46
ovidiu b.
Guest

Implicit

Un lucru este cert. Ziua de Duminica este ziua Invierii Domnului nostru Iisus Hristos. Ca Biblia contine "falsificari grosolane", ca icoanele sunt "idolatrie", ca sfintele moaste sunt "rataciri", tot nu schimba aceasta zi de Duminica -Ziua Invierii (chiar daca am distruge toate dovezile - biblie, carti de teologie, istorie etc). Ca adepti ai altor cofesiuni nu vor sa accepte (sa primeasca) aceasta zi ca pe o zi de sarbatoare este alegerea lor. Ca un simplu ortodox nu pot decat sa le respect decizia, desi am observat la majoritatea conferitelor lor cu cata usurinta iau in batjocura si rad de BO si in special de preoti. Faptul ca "ei se cred mai buni" nu le ofera dreptul de a rade sau batjocori credinta si obiceiurile ortodocsilor.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16