![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Alin, cred ca discutia asta a ajuns deja prea departe. Mi se pare ca oricum nu vom ajunge la un numitor comun, asa ca am sa inchei aici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o realitate cam neplacuta, nu-i asa? Cam greu de demonstrat cu exemple din astea ca iubirea de caini si cea de oameni pot merge mana in mana. Si nu o lua personal.. Last edited by AlinB; 16.12.2011 at 17:09:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() A Nativity Scene was erected in a church yard. During the night the folks came across this scene.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 17.12.2011 at 19:17:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oamenii de pe strazi nu mai au nimic,decat atasamentul nedisimulat al animalelor. Mama este un exemplu graitor in a demonstra ca iubirea de caini si cea de oameni merg mana in mana.Si acum sa nu credeti ca o fi singura pe acest pamant, mai sunt ca ea destui Slava-Domnului!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu o lua personal! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este un forum si aici argumentele conteaza. Ceea ce nu spui, e ca si cand nu exista. Si de fapt de cele mai multe ori nu exista dar oamenii nu stiu nici sa se stapaneasca nici sa se retraga elegant dintr-o discutie unde devine evident ca se afla in inferioritate cu argumentele de bun simt. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"atasament nedisimulat" eu as spune mai degraba ca este "atasament conditionat". Ii dai mancare, e prietenul tau, nu-i dai, poti fi dusmanul lui. N-ar fi primul "om al strazii" care a sfarsit mancat de caini. Citat:
Dar nici o vina majora nu poti sa-i faci pentru ca prefera sa hraneasca 10 caini decat un om. Insa dar daca i-ar tine si hrani prin jurul blocului iar acestia ar continua sa atace alti oameni care trec prin zona, cu greu mai poti vorbi de dragoste de oameni. Ce sa mai zici de cei care militeaza ca zeci de mii de caini sa fie lasati in libertate si sa se hraneasca cu gunoaie pana vor muri de foamete si boli iar pana atunci vor ataca si imbolnavi alti semeni ai lor. Este clar ca in astfel de cazuri nu exista iubire nici pentru animale nici pentru oameni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si pana la urma care ar fi sensul ca cineva sa iti demonstreze tie ceva?Tu nu vei crede oricum ce iti spune x,y sau z,vei crede doar ceea ce crezi,traiesti si experimentezi in realitatea pe care doresti sa o vezi. Nu esti prima persoana atat de indragostita de propriile idei si de a avea ultimul cuvant,pe care o intalnesc si cu care am vazut ca se poarta discutii in contradictoriu la infinit,cum e aceasta pe tema animalelor,de exemplu.Majoritatea nu si-au schimbat opiniile,indiferent ce argumente s-au adus,indiferent ca oamenii vorbeau despre experientele personale sau ale apropiatilor. Au fost,insa si cateva exceptii,in momentul in care au experimentat ei o intamplare emotionanta legata de animale care i-a facut sa isi schimbe optica,sa inteleaga ca teama lor sau alte idei fixe pe care le aveau,nu erau fondate,ca amplificarea pe care o dadeau anumitor aspecte,tinea de anumite credinte si prejudecati primite undeva,candva,iar ca realitatea obiectiva era cu totul alta.Am intalnit cazuri de genul si recunosc ca le-am privit ca pe niste mici minuni. Insa altii la fel de bine pot trai orice,ca tot nu isi vor schimba optica. Si oare acesta este sensul?Sa cautam sa ne impunem unii altora punctul de vedere cu orice pret?Pana la urma,indiferent de ce spune x-lescu sau x-leasca,dincolo de realitatea subiectiva,raman faptele care vorbesc despre noi si fac diferenta,e foarte simplu.In rest doar Dumnezeu poate sti unde se afla acel adevar absolut,cum este sufletul fiecaruia si cu siguranta are grija sa ne vorbeasca fiecaruia si sa ne trimita provocarile si experientele potrivite in viata pentru fiecare dintre noi.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 21.12.2011 at 06:57:57. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Dar sentimentalismul si argumentele nu prea merg mana in mana.. Citat:
In momentul in care renunti sa te mai focalizezi asupra subiectului discutiei si te orientezi spre persoana celui cu care porti debate -ul esti asemenea unei masini care a ratat destinatia parasind drumul pentru hartoape. Citat:
Pe de alta parte, adversarii lor iarasi nu-si pot schimba punctul de vedere deoarece acestia susnumiti, nefacand uz de ratiune, nu pot oferi o argumentatie solida, convingatoare, in sprijinul ideilor lor. Deci, problema, vezi unde este..? Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|