![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am fost odata in Slovenia, invitat de un prieten slovac (ne cunoscusem in Spania la un concurs de sah).
El si familia lui au facut un singur lucru: s-au straduit sa ma simt cat mai bine, au cautat la toate dorintele mele, m-au facut sa ma simt ca acasa. Mi-ar placea, fie si prin intermediul tau, sa ma revansez fata de slovaci prin ospitalitate romaneasca. Asa suntem noi, prin traditie si Traditie: un popor ospitalier. Crestini. Daca se va simti ca acasa, inconjurata de dragoste, ce poate fi mai frumos in acest Craciun? Haide, haide, nu rata! (Bate ispitele "nobilelor" ganduri... Pune "doar" dragostea, toata ospitalitatea.) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Situatie penibila la biserica ortodoxa din lisabona | pol_AS_1 | Generalitati | 35 | 05.06.2010 22:41:11 |
un sfat intr-o situatie dificila | ostas nastaca | Generalitati | 13 | 16.03.2010 15:18:51 |
situatie iesita din normal | consuela | Intamplari adevarate | 38 | 30.09.2009 21:34:02 |
in ce situatie preotul poate refuza sa participe la o pomana? | nela_27 | Preotul | 5 | 31.08.2009 01:04:51 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
|