![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
O ce veste minunata!
Inimile-n piept tresalta Se naste Pruncul Sfant Pe acest pamant. Ingeri Il slavesc, Oameni Il primesc. Doar in Cer, tacut, suspina Pentru Cel Fara De Vina Gandul, care toate paste... Numai El pe Fiu cunoaste. Vede Calea Lui, Lumina Vede-n intuneric tina Si aude bocet mult Glasuri repezi si tumult... Bici, scuipat si spini si sange Pentru Cel ce-n Sine plange Hohote de ras si glume Pentru Cel ce poarta-o Lume... L-a nascut, a pogorat... Pana unde, oare cat Pot pe Fiul meu sa-L las? O, cum striga al Sau glas... Toate ca-n Scripturi au fost Implinind al Voii rost. Plang acum. Si bucurie Dau sa strig: AMIN! SA FIE! Ma iertati... Am alunecat pe tastatura... bunii mei... Iertati va rog, pe netrebnicul de mine, ma straduiesc, credeti-ma, cum pot... Vom reusi, cu Domnul, mai bine si mai mult, anul care se deschide inaintea noastra! Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nasterea Maicii Domnului in iconografie | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 12 | 26.12.2013 00:11:35 |
NASTEREA MAICII DOMNULUI | georgeval | Diverse Sarbatori | 53 | 07.09.2013 22:56:58 |
Nasterea Domnului | elenavioletacocos | Secte si culte | 17 | 14.12.2009 18:45:51 |
Pastorala de Nasterea Domnului a IPS Irineu | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 29.12.2008 04:25:29 |
Nasterea Domnului | georgeval | Generalitati | 1 | 23.12.2007 23:57:41 |
|