Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.12.2011, 23:08:09
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de solentina Vezi mesajul
Daca Regele Mihai a fost un tradator de tara si datorita lui au murit atitia soldati,cei care ne conduc de 20 ani si nu numai ce sunt?Macar sa aiba si cei ce sunt astazi la conducere putina credinta pe cit are Regele Mihai.Dar unii dintre noi nu prea cunosteam istoria neamului si judecam.Bravo draga Cristi ca ai postat mesajul regelui.Macar el mai are un pic de umanitate in el ca restul.... sa ne ierte bunul Dumnezeu nu mai au legatura cu credinta cu nimc.Am ajuns sa cred ca nici ei nu se mai inteleg pe ei .De aceea totul e dezechilibrat .
si de unde stii tu ca eu nu cunosc istoria neamului? A zis cineva pe topicul acesta ca actualii conducatori sunt buni? Si ca sa fim corecti Mihae e FOSTUL REGE al Romaniei. A abdicat. Datorita lui am stat atatia ani sub comunism. El a deschis larg portile sovieticilor, dupa lovitura de stat impotriva lui Antonescu de la 23 august 1944, care au ajuns pana la Berlin. Asta o stiu si de la bunicul meu dupa mama si de la fratele bunicii dupa tata, ambii veterani de razboi, Dumnezeu sa-i ierte. Imediat după încheierea războiului, generalul Allen F. Brooke, șeful Statului Major Imperial al Armatei Britanice, avea să facă un adevărat reproș României: „Prin actul de la 23 august 1944, România a deschis rușilor larg porțile și a contribuit la ocuparea unei jumătăți din Europa de către ruși. Dacă România ar mai fi rezistat, Aliații anglo-americani ar fi putut înainta adânc spre răsăritul Europei“ (vezi Ioan Șuța, Geo Stroe,DREPTATE ROMÂNIEI!, Editura Tempus, ed. 2003, pag. 122; ed. 2007, pag. 180). Dupa mine, Mihai e un tradator. Prietenul Raoul are dreptate. Istoria o dovedeste.Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 26.12.2011 at 00:00:20.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 00:42:39
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Stefan,ma bucur sa vad ca ai ceva cunostinte de istorie! Regele Mihai nu a avut atunci niciun gram sau pic de credinta din cat vrea sa arate acum! A fost un las si un fricos,ne-a omorat cel mai mare conducator pe care l-a avut tara! Sa-mi fie cu iertare,regret si plang moartea lui Antonescu mai mult decat 10 regi ca Mihai!!! Pacat de ceilalti care mai ca-l venereaza,in timp ce pe maresalul Antonescu nu dau doi bani! (caci daca ar face-o,nu l-ar mai ridica atat in slavi pe Mihai)!
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 01:01:26
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Stefan,ma bucur sa vad ca ai ceva cunostinte de istorie! Regele Mihai nu a avut atunci niciun gram sau pic de credinta din cat vrea sa arate acum! A fost un las si un fricos,ne-a omorat cel mai mare conducator pe care l-a avut tara! Sa-mi fie cu iertare,regret si plang moartea lui Antonescu mai mult decat 10 regi ca Mihai!!! Pacat de ceilalti care mai ca-l venereaza,in timp ce pe maresalul Antonescu nu dau doi bani! (caci daca ar face-o,nu l-ar mai ridica atat in slavi pe Mihai)!
o mica corectura...se spune fostul rege Mihai. Acum avem presedinte si nu rege. A abdicat nu? A plecat din tara ca un las. Ce a facut el pt Iuliu Maniu cand a fost arestat? Nimic! Sau pt ceilalti politicieni artestati? Din nou NIMIC. De ce nu recunoate ca statul roman i-a platit anual o renta de 100 000 de dolari, care acum ar valora cam 5000000 de dolari, asta dupa ce a abdicat si a plecat din tara? Sau faptul ca a plecat cu tablouri. Practic, si-a targuit abdicarea si plecarea din tara.Nu a facut-o gratis, ci pe bani.El minte si acum cand zice ca nu a plecat din tara decat cu haine si atat. Astia au fost cei 30 de arginti pt care Mihai ne-a vandut comunistilor. Ce mare diferenta intre el si Brancoveanu! Iar acum sa-i zicem Majestate! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 23.01.2012, 23:02:41
Dasy de Mara Dasy de Mara is offline
Member

Data înregistrării: 28.12.2010
Locație: Nürnberg
Send a message via Skype™ to Dasy de Mara
Post veneratia regelui Mihai

Vedeti ce face nestiinta. Nu degeaba se considera ca pacat, caci uite asa, fara sa stii cefel de om a fost un anumit ins - fie el si regele - te apuci sa-l venerezi. Si ce faci prin aceasta? Numai pacate. Si eu m-am bucurat dupa revolutie ca am avut un rege si mi-as fi dorit sa avem unul, dar sovaiala unei rude si retinerea m-a impietrit, fara ca sa-mi spuna vreun cuvant. N-ammai zis nimic, am simtit ca ceva nu este in regula si cu cunostintele mele, care le aveam nu puteam sa-mi explicreactia.
Sa vorbesti cu evlavie este simplu ptr un om cultivat, dar sa fii evlavios, atat prin vorba cat si prin fapte, nu este cu putinta unuia care a maturat su bpres pacatele lui. El a facut aceasta ca sa ajunga la inima oamenilor, ptr a-si putea recupera, poate din mosii.
Mai bine s-ar fi smerit, nemaifiind rege si sa-si ceara iertare, sau sa nu se mai arate poporului! Aceasta ar fi fost dovada smereniei desavarsite, chiar si daca el ar crede ca nu a fost vinovat.
__________________________________________________ __________________________

Da-mi Doamne da-mi vreme de pocainta si lacrimi fierbinti ca sa-mi plang pacatele.
"Caci inima infranta si smerita,Dumnezeu nu o va urgisi" , caci iata am cartit.

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Reply With Quote
Vechi 01.01.2012, 20:49:08
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
si de unde stii tu ca eu nu cunosc istoria neamului? A zis cineva pe topicul acesta ca actualii conducatori sunt buni? Si ca sa fim corecti Mihae e FOSTUL REGE al Romaniei. A abdicat. Datorita lui am stat atatia ani sub comunism. El a deschis larg portile sovieticilor, dupa lovitura de stat impotriva lui Antonescu de la 23 august 1944, care au ajuns pana la Berlin. Asta o stiu si de la bunicul meu dupa mama si de la fratele bunicii dupa tata, ambii veterani de razboi, Dumnezeu sa-i ierte. Imediat după încheierea războiului, generalul Allen F. Brooke, șeful Statului Major Imperial al Armatei Britanice, avea să facă un adevărat reproș României: „Prin actul de la 23 august 1944, România a deschis rușilor larg porțile și a contribuit la ocuparea unei jumătăți din Europa de către ruși. Dacă România ar mai fi rezistat, Aliații anglo-americani ar fi putut înainta adânc spre răsăritul Europei“ (vezi Ioan Șuța, Geo Stroe,DREPTATE ROMÂNIEI!, Editura Tempus, ed. 2003, pag. 122; ed. 2007, pag. 180). Dupa mine, Mihai e un tradator. Prietenul Raoul are dreptate. Istoria o dovedeste.Doamne ajuta!
Daca Romania ar mai fi rezistat... armata sovietica avea in 1944 90 000 de tancuri, cele mai bune din lume, la Minsk intr-o singura operatiune militara a fost distrusa 90% din armata de centru si nord germ. Intre Minsk si Berlin doar noroiul drumurilor polneze a mai oprit inaintarea sov. ....cu ce sa reziste...
Reply With Quote
Vechi 01.01.2012, 21:10:29
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaiB Vezi mesajul
Daca Romania ar mai fi rezistat... armata sovietica avea in 1944 90 000 de tancuri, cele mai bune din lume, la Minsk intr-o singura operatiune militara a fost distrusa 90% din armata de centru si nord germ. Intre Minsk si Berlin doar noroiul drumurilor polneze a mai oprit inaintarea sov. ....cu ce sa reziste...
cu cei 170000 soldati romani care au fost luati prizonieri de sovietici datorita loviturii de stat a lui Mihai, plus armata germana si cea maghiara. Si apropos tancurile Tiger II germane au fost cele mai bune tancuri din al 2-lea razboi mondial. Deci se putea. Asa ca lovitura de stat a lui Mihai a dus la sovietizarea tarii. El si-a vazut doar de propriul lui interes. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2012, 22:10:53
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Implicit

Citat:
cu cei 170000 soldati romani care au fost luati prizonieri de sovietici datorita loviturii de stat a lui Mihai, plus armata germana si cea maghiara. Si apropos tancurile Tiger II germane au fost cele mai bune tancuri din al 2-lea razboi mondial. Deci se putea. Asa ca lovitura de stat a lui Mihai a dus la sovietizarea tarii. El si-a vazut doar de propriul lui interes. Doamne ajuta!
Acesta a fost operatiunea militara: Operation Bagration http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Bagration
sau in germana mult mai complet http://de.wikipedia.org/wiki/Operation_Bagration.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2012, 12:40:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Asta cu armata germana ar fi fost cea mai proasta idee, germanii ar fi pierdut oricum iar Romania s-ar fi aflat intr-o pozitie mult mai umilitoare.

Esti naiv daca tu crezi ca americanii si englezii ar fi avut de gand sa invadeze estul europei, granitele erau trasate de mult.

Oricum, constat ca fostul monarh e foarte util Romaniei la ora actuala, daca nu e paine, macar este circ si asa romanul mai uita care sunt problemele lui REALE.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2012, 13:17:59
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta cu armata germana ar fi fost cea mai proasta idee, germanii ar fi pierdut oricum iar Romania s-ar fi aflat intr-o pozitie mult mai umilitoare.

Esti naiv daca tu crezi ca americanii si englezii ar fi avut de gand sa invadeze estul europei, granitele erau trasate de mult.

Oricum, constat ca fostul monarh e foarte util Romaniei la ora actuala, daca nu e paine, macar este circ si asa romanul mai uita care sunt problemele lui REALE.
stiu ca granitele erau trasate de mult timp, chiar din 1940. Se putea incheia un armistitiu cu URSS mult mai onorabil si avantajos pt Romania. Stiu ca au fost discutii intre Stalin si Antonescu si se cazuze la un acord, verbal doar, ca Basarabia sa treaca la Romania inapoi, dar avand baze militare sovietice pe teritoriul ei. Nu s-a mai tinut cont de acest acord si nici nu s-a mai semnat deorece Antonescu a fost arestat. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 06.01.2012, 13:42:07
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Implicit

Citat:
Cel mai bun tanc din al II-lea razboi mondial este recunoscut ca T-34 rusesc. El este considerat parintele tancului modern. Nemtii l-au copiat producand tancul Panther. A fost produs in aproape 90 000 de exemplare in timpul razboiului. Tiger II a fost produs tirziu si datorita marimii era usor de distrus de catre aviatia aliata.
http://en.wikipedia.org/wiki/T-34

Tancurile sovietice: http://de.wikipedia.org/wiki/Sowjeti...2._Weltkrieges

Last edited by mihaiB; 06.01.2012 at 14:25:57.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Visul regelui Nabucodonosor Apocalips Din Vechiul Testament 0 12.08.2011 00:16:55
Mesajul diavolului catre demoni annajanette Generalitati 9 14.03.2010 15:25:28
Mesajul PF Bartolomeu cu ocazia Zilei mondiale a mediului mihailt Stiri, actualitati, anunturi 3 10.06.2009 20:06:51
despre dreptul divin al regelui de a conduce mihailt Generalitati 1 04.04.2009 04:22:50
Pr. Arsenie Papacioc despre mesajul Pr. Iustin Parvu tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 33 19.01.2009 22:11:04