![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Hristos S-a referit în acele cuvinte la niște persoane cu un mandat special. "Sfânta Tradiție" este deja un termen destul de vag ca să se mai și refere la cineva concret și cu un mandat "semnat" direct de Hristos...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, dar acele cuvinte îi aparțin Scripturii în primul rând! Cum să nu fiu de acord cu Scriptura?
|
|
|||
|
|||
![]()
pai scriptura ne spune ca Arhanghelul Mihail s-a luptat cu Satana pentru trupul lui Moise.Nu spune nici mai mult nici mai putin.Nu aminteste nimic de Hristos acolo."Martorii " cred ca arhanghelul ar fi Hristos.Ca ei daca le spui "El a poruncit si s-au zidit" nu vad toata treimea in cuvintele astea.
De unde a dedus E.W. ca Arhanghelul din Biblie ar fi Hristos ? Si ca el i-ar fi spus "Domnul sa te mustre " ? Care Domn daca el era Domnul ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu stim cine l-a inviat pe Moise si cand de unde stim ca el era intrupat la Schimbarea la Fata ? Daca era un "duh" fara carne si oase ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
În cazul de față, părerea mea chiar nu contează. Contează doar ce spune Scriptura.
Citat:
Citat:
Cred că am fost suficient de explicit (am adus și argumente) cu privire la acel "duh" în postarea: Dacă era un "duh" fără carne și oase, de ce ar fi avut nevoie de o colibă? (Mat. 17,4; Marcu 19,5) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"M-am uitat cu luare aminte la toate lucrările care se fac sub soare și iată: totul este deșertăciune și vânare de vânt". Zice cumva Solomon ca Dumnezeu i-a descoperit asta sau este propria lui constatare? Dar tu prietene urmezi sfatul lui Solomon? Faci tu asta: "Nu este altă fericire pentru om decât să mănânce și să bea, și să-și înveselească sufletul cu ce este bun din agoniseala lui!"? Daca este un sfat inspirat de Dumnezeu il urmezi? Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Prietene, nu-mi pune in gura cuvinte pe care nu le-am zis! Am spus ca sunt mai bine informat decat Solomon privind sufletul omului, dar NU an zis NICIODATA ca sunt mai bine informat decat Ap. Iuda.Nu interpreta mesajele mele in felul in care v-a invatat pe voi Helen White sa interpretati Biblia. Doamne ajuta!
Last edited by stefan florin; 29.12.2011 at 16:34:59. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|