![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Bun, am înțeles că nu-ți aduc fericirea... dar sunt convins că absența lor te-ar face extrem de nefericit!
|
|
|
||||
|
||||
|
daca nu as mai avea nevoie de ele ca necesitati, nu cred. Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu sunt fericit că Domnul m-a binecuvântat cu cele necesare vieții și-I mulțumesc pentru asta! Nu fac parte din milioanele de nefericiți ce mor de foame pe această planetă. |
|
|
||||
|
||||
|
am zis eu bine ca tu interpretezi mesajele mele la fel cum o faci ca Biblia. As zic ca DACA NU AS MAI AVEA NEVOIE DE ELE CA NECESITATI...nu as fi nefericit. Eu mananc si beau ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc. Doamne ajuta!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 10:43:28 |
| SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 03:05:27 |
| Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 19:49:29 |
| Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 01.04.2009 00:59:56 |
| despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 16:07:31 |
|
|