![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu știm noi ce s-a întâmplat în sufletul sinucigașului în cele trei secunde cât i-a luat să ajungă de la etajul 10 la nivelul mării, sau în cele 0.01 secunde cât i-a luat glonțului să ajungă din țeavă în creier. Și nici nu ni se cere.
|
|
|
||||
|
||||
|
Da, dar ne jucam cu focul. Tocmai de aia Biserica ne interzice sa ne rugam pentru sinucigasi.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Editare: Pentru ca păcatul sinuciderii să fie de moarte, e nevoie ca omul să fi avut deplinătatea facultăților mintale, să înțeleagă ce face și să vrea, până în ultimul moment, să o facă. Putem noi să hotărâm că a fost așa ? Last edited by Erethorn; 02.01.2012 at 22:29:39. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vă atrag atenția că "păcatul fără iertare" despre care vorbește Mântuitorul este o chestiune larg dezbătută în teologie; nu s-a ajunf la un consens și, cu atât mai puțin s-a ajuns la o dogmă în cadrul Bisericilor Ortodoxe sau a celei Catolice cu privire la acest păcat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare eu, cel care scriu sau citesc aici, de câte ori am căzut în acest păcat, și de câte ori, cu ajutorul Sfântului Duh și în momentele cele mai neașteptate și mai de neînțeles pentru mintea noastră omenească, m-am dezis și m-am căit de el ? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica catolica ca si cladire | elcipo | Biserica Romano-Catolica | 153 | 12.08.2015 15:07:40 |
| Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 12:22:01 |
| biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
|
|