Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.01.2012, 00:46:46
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mda...iti raspund prietene, dar mai intai raspunde-mi la intrebarea pe ca ti-am pus-o anterior: CINE POATE SA UCIDA SUFLETUL UNUI OM (Matei 10:28). Doamne ajuta!
Nu mai răspund la nicio întrebare, până nu se dă răspunsul la întrebarea principală a topicului. Și nu sunt dispus să mai aștept 3 ani! Ori răspundeți, ori recunoașteți cinstit că nu există un asemenea text. Excepție face mihai07. El a fost corect și a recunoscut.
Vechi 04.01.2012, 00:50:12
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu se regaseste dar ce importanta are ?Luam un pasaj la intamplare si spunem ca unde scrie alb scrie negru.Daca zice profeata despre timpul de har asa e ca ea a vorbit cu ingeru`. Daca zice profeata ca 1000 de ani nu se mai mantuie nimeni asa e .Ce importanta are ca in carte scrie ca satana e aruncat in focul vesnic ? Daca zice profeata ca Satana o sa atace Noul Ierusalim de pe pamant asa e .Biblia mai rau ii incurca.Biblia lor sant cartile lui E.W
Ce, satana ataca Noul Ierusalim? Asa zice "profetul" Helen White? Pai asta e un scenariu demn de Star War-Razbunarea sith...scuze... Star Wars-Razbunarea diavolului, regizor Helen White. Felicitari pt Helen White. Din partea mea merita premiul Oscar. Doamne ajuta!
Vechi 04.01.2012, 00:52:57
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Nu mai răspund la nicio întrebare, până nu se dă răspunsul la întrebarea principală a topicului. Și nu sunt dispus să mai aștept 3 ani! Ori răspundeți, ori recunoașteți cinstit că nu există un asemenea text. Excepție face mihai07. El a fost corect și a recunoscut.
prietene, tu NU VEZI BINE? Nu ai citit in Apocalipsa 6:9. Doamne ajuta!
Vechi 04.01.2012, 00:53:35
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Ce, satana ataca Noul Ierusalim? Asa zice "profetul" Helen White? Pai asta e un scenariu demn de Star War-Razbunarea sith...scuze... Star Wars-Razbunarea diavolului, regizor Helen White. Felicitari pt Helen White. Din partea mea merita premiul Oscar. Doamne ajuta!
Da.Ei nu pot citi acolo ca Noul Ierusalim coboara din noul cer pe noul pamant.Si nu mai exista nici satana nici pacat pe noul pamant.
Vechi 04.01.2012, 00:56:03
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Da.Ei nu pot citi acolo ca Noul Ierusalim coboara din noul cer pe noul pamant.Si nu mai exista nici satana nici pacat pe noul pamant.
Doar i-am zis prietenului osutafaraunu ca "profetul" lor a spus numai tampenii, dar nu m-a crezut. Doamne ajuta!
Vechi 04.01.2012, 00:57:09
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Si apropos, de spiritele mortilor ai auzit? Doamne ajuta!
Vechi 04.01.2012, 08:35:29
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Ce, satana ataca Noul Ierusalim? Asa zice "profetul" Helen White?
Asa zice Sfanta Scriptura. Citeste Apocalipsa 20:7-9. "satana va fi dezlegat din închisoarea lui...si va iesi sã amãgeascã neamurile...si sã le adune la rãzboi;iar numãrul lor este ca nisipul mãrii. si s-au suit pe fata pãmântului, si au înconjurat tabãra sfintilor si cetatea cea iubitã. Dar s-a pogorât foc din cer si i-a mistuit."

Cat priveste detaliile desfasurarii acestui eveniment, nu este nevoie sa le bagi in seama. Nu sunt specificate in Scriptura. Si o parte din adventisti sunt rezervati cand este vorba de a crede in detaliile oferite de Ellene White.Scriptura este la baza credintei.

Citat:
Pai asta e un scenariu demn de Star War-Razbunarea sith...scuze... Star Wars-Razbunarea diavolului, regizor Helen White. Felicitari pt Helen White. Din partea mea merita premiul Oscar. Doamne ajuta!
Scenariu, nescenariu, dar macar se bazeaza pe un eveniment aratat de Sfanta Scriptura. Dar, hai sa revenim la topicul nostru si sa spuneti ce parere aveti despre acest scenariu horror, scris de parintele Cleopa:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/drumul.htm
Vechi 04.01.2012, 08:39:22
Banned

Implicit

Citat:
prietene, tu NU VEZI BINE? Nu ai citit in Apocalipsa 6:9. Doamne ajuta!
Ca sa intelegi corect Apocalipsa 6:9 si 10, citeste si Facerea 4:10. Sufletele din Apocalipsa striagau la fel cum striga si sangele lui Abel din pamant. Daca vrei sa le iei literal, atunci ia-le pe amandoua (si exemplul cu sangele care striga).
Vechi 04.01.2012, 08:42:31
Banned

Implicit

Citat:
Si apropos, de spiritele mortilor ai auzit? Doamne ajuta!
Am auzit de suflarea de viata (ruach-in ebraica sau pneuma - in greaca) a celor morti, care se intoarce la Dumnezeu, care a dat-o (Ecleziastul 12:7).
Vechi 04.01.2012, 09:35:19
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Stiu ca zice mai multe. Avand in vedere provenienta sa dintr-o famile de pagani si influentele elinesti, Sfantul Iustin Martirul, la inceput, a impartasit astfel de invataturi gresite, pe care le combate ulterior, dupa ce aprofundeaza Scriptura:
"Eu insami, pe cand ma gaseam impartasind invataturile lui Platon..." (Apologia a II-a, XII, pag. 113)

Ce am mintit? Ce am scos din context? Vad ca tu vii cu citate dintr-o alta lucrare: PSB (ce o fi insemnand, nu stiu si nici nu cred ca este o lucrare a Sfantului Iustin Martirul). Da tu citatele (asa cum am facut eu). Dar, sa nu le scoti din context (sa fie cumva un pasaj de filozofie elineasca - pe care, de fapt, Sfantul Iustin Martirul o combate).

Si, ca sa spui ca citatele mele sunt scoase din context, vino cu pasaje din imediata lor apropiere (sau macar cu pasaje din aceeasi lucrare).
PSB vol 2 e o lucrare care contine Dialog cu iudeul Trifon.
Vezi cum te grabesti ca fata mare la maritat sa acuzi?
Hai sa incheiem aici ca ai demonstrat tuturor cat este de necinstit.

Last edited by mihai07; 04.01.2012 at 09:38:36.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31