![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca pe Fratele Ion Cezar nu il crezi poate te vei indura si il vei crede pe Hristos :,,"Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; și ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este." (Evanghelia după Matei 5, 37) Dar pt. asta trebuie sa fi educat de duhovnic in frica si poruncile lui Dumnezeu . Dar daca si daca nu crezi sau nu te poti pune de acord cu Hristos (care iti si spune cine este tatal minciunii , precum eu insumi am amintit in postul meu de mai sus sub forma intrebarii) nu este nici o problema . Multi nu pot si in lumea aceasta o duc destul de bine . Ion Neculce spunea in letopisetul sau ,,... si umbla bietul om cu dzilele in mina ." iar parintele Paisios de f. curund amintea : ,,...traim vremurile in care se lauda pacatosul cu poftele pintecului sau (ce am trecut eu in postul meu de mai sus : bijuterii, haine , fumat, tatuat, sex oral, desfrinare, lene = legaturi ale satanei nebanuite= idoli contemporani !) iar cel ce face strimbatate pe sine se binecuvinteaza " Adica asa cum procedezi tu ! Iata cum iese la iveala lipsa educatie duhovnicesti pt. Adevar si Dreptate !! In rest sa sti ca apreciez tare mult parerile tale ! NB: te rog sa ma sfatuiesti in urmatoarea minciuna : sotia ta desfrineaza cu un barbat de care s-a gindit sa se si lipeasca social dar nu iti spune , din iubire pt. tine deoarece stie ca nu rezisti la asemenea veste si mai ales ca esti hipertensiv si ca exista posibilitatea sa faci o criza hipertensiva cu accident vascular , ci te minte si isi joaca in continuare rolul de sotie iubitoare !!! Este pacat minciuna ei sau nu , deoarece o face minata de dragoste si fata de amant dar si fata de tine ... Fratilor nu va jucati cu sofismele satanei , ca are puterea sa va invirta pe degete atunci cind va mintiti ca nu mai puteti de dorul lui Hristos !! Ti-am dat nenumarate exemple de minciuni aparent savirsite pt. bine (exact definitia sofismului) , te rog sa ma lamuresti care sunt pacate si care nu !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 08.01.2012 at 12:22:35. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
e pacat | cristina mioara | Generalitati | 37 | 13.08.2011 19:11:49 |
Sa minti nu e chiar atat de rau | absolutep0wer | Generalitati | 19 | 19.07.2010 12:20:52 |
Postul - inseamna intotdeauna tristete? | sophia | Postul | 8 | 09.12.2009 17:16:41 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|