![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
---Ce se face cu untdelemnul de la Sfantul Maslu ? Din untdelemnul de la Sfantul Maslu si din faina Sfantul Maslu se fac turtele care se coc fara drojdie, nu se prajesc si se consuma dimineata, pe nemancate, deodata cu anafora. Din ulei se poate pune si in candela. http://www.parohiamacin4.org/maslu.htm
|
||||
|
||||
|
Bine,bine dupa atatea replici a ajuns cineva la vreo concluzie?
Caci si eu am rude catolice si nu stiu ce sa fac cu ele,unde sa le trec?Sunt si morti si vii;cei vii nu se ingrijesc de pomenirea mortilor lor asa ca ma gandeam ca as face-o eu,dar cum ????
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acuma, vorbind serios: cred că ar trebui să faceți cam ceea ce fac eu pentru numeroasele mele rude ortodoxe. Rugăciune pentru ele. Post pentru ele. Ajutorarea aproapelui în memoria lor. Pomenirea lor, în gând, atunci când preotul, la Vohodul Mare, spune "vii și adormiți".
|
||||
|
||||
|
Cred ca raspunsul s-a dat si este evident: ca sa treaca de la -95, la -93. De trecere pe + clar nu poate fi vorba.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insa as putea sa ma rog pt ei sau sa-i pomenesc chiar la ei in biserica(se fac pomeniri la catolici?) Cred ca daca sunt in iad sunt din cauza faptelor lor,nu neaparat din cauza religiei(desi aceste rude au avut o viata exemplara,fara curvie,fiind parinti excelenti pt familia lor numeroasa).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Cand postati astfel de mesaje ar fi bine sa spuneti ca sunt pareripe dvs si nu invataturile Bisericii.
|
||||
|
||||
|
[quote=Lucian008;421531]Daca va rugati intr-o biserica catolica inseamna ca acceptati ca exista mantuire in orice biserica. Daca sunteti de acord cu invataturile ortodoxe asta inseamna lepadare de credinta. Si asta e pacat impotriva Duhului Sfant care nu se iarta.
e o parere gresita. Nu este o invatatura ortodoxa. BO invata ca nu exista mantuire in afara de Biserica. Stati linistit,sunt doar pareri personale ale unei persoane puse intre ciocanul legii si nicovala iubirii de neam. Daca ati avea rude de diverse confesiuni,ati intelege feelingul. Rude cu care ati interectionat si v-au ajutat in devenire...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 11.01.2012 at 19:22:41. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si nu, nu as interactiona cu rudele mele, daca de exemplu ar trece la vreo secta. Daca ar fi catolici ar fi ok, atat timp cat nu discutam despre religie. Daca ar fi sectanti nu as mai vorbi cu ei. E simplu. Nici Hristos nu a fost tolerant: "Cine nu este cu Mine, este impotriva Mea".
|
|||
|
|||
|
De aceea e bine sa-i ajutam cand sunt in viata, ca dupa aceea nu prea mai avem cum. Eu am rude atee sau care nu merg niciodata la biserica, dar nici nu ii intereseaza, la fel eram si eu cand eram agnostic.
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Yasmina;421535]
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| MOASTELE CATOLICE | pacatoasa.. | Moaste | 179 | 09.12.2016 15:50:58 |
| rude alianta | luana | Generalitati | 13 | 26.02.2012 03:03:52 |
| rude prin incuscrire | flo9_10 | Nunta | 29 | 06.01.2012 15:47:08 |
| rude de gradul VI | anamariagradinaru | Nunta | 1 | 04.04.2011 20:49:58 |
| prieteni si rude rataciti | podolski_2 | Generalitati | 2 | 27.10.2008 14:23:01 |
|
|