Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2012, 19:31:59
EleGantt's Avatar
EleGantt EleGantt is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.12.2011
Locație: Focsani
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Cred ca e „cartea” mneatale si o vinzi cam scump.
Nu avea cum sa scrie un teolog de talia Parintelui Cleopa ineptiile care, intr-un mod NeEleGantt, le servesti dumneata pe aici:

Asta e in flagranta contradictie cu zicerea sfantului Ioan Botezatorul: „A răspuns Ioan tuturor, zicând: Eu vă botez cu apă, dar vine Cel ce este mai tare decât mine, Căruia nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălțămintelor. El vă va boteza cu Duh Sfânt și cu foc.”

Umilirea asta doar soldatii romani i-au facut-o lui Isus si paganii crestinilor pe care urma sa-i arda pe rug. Nu cred ca Parintele a indemnat la asemenea grozavii.

Asta e o alta nazdravanie teologica.
E contrazisa Apostolul Petru: „Căci vouă este dată făgăduința și copiilor voștri și tuturor celor de departe, pe oricâți îi va chema Domnul Dumnezeul nostru.

E contrazisa si de invatatura ortodoxa. Ia citeste tu despre Taina Mirungerii:
„Taina Sfântului Mir (Mirungerea) este instituită de Domnul nostru Iisus Hristos care făgăduieste sfintilor apostoli că le va trimite Duhul Sfânt: «Si iată, Eu trimit peste voi făgăduinta Tatălui Meu ; voi însă, sedeti în cetate până ce vă veti imbrăca cu putere de sus» (Luca XXIV, 49 ;

Săvârsitorul Tainei Mârungerii este episcopul sau preotul. Sfânta Taină a Mirungerii împărtăseste primitorilor harul Sfântului Duh, care luminează mintea pentru întelegerea si mărturisirea adevărului crestin ;
Nu are rost sa intru in polemica cu tine pe tema asta.Parintele Cleopa m-a luminat destul de clar despre cum stau lucrurile.El nu minte,cum faci tu acum.Tu nu poti sa lamuresti lucrurile inalte,ca nu esti vreun carturar,garantez.Va place sa aduceti mereu argumente impotriva adevarului si asta la infinit...ca degeaba iti spune parintele Cleopa ca aici este alb,ca tu vezi negru...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10