![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
o cunostinta de-a mea, mai tanara ca doamna co 10 ani, s-a chinuit cativa ani pe la o multime de medici, a cheltuit o gramada de bani si nimic...... pana intr-o zi cand a hotarat sa mearga la un "medic" atat de cunoscut in tara noastra, parintele Arsenie Boca.... dupa un scurt pelerinaj la prislop, la mormantul acestuia, copilul mult dorit a venit.... si e o frumusete de baiat..... eu zic sa incerce, nu are nimic de pierdut.... daca nu a facut avorturi, sunt sigur ca sfantul nu o sa ii ocoleasca rugaciunea..... Doamne ajuta!!!
|
|||
|
|||
|
Nu este suficient sa vrea si sa se zbata numai ea.
Si sotul/partenerul trebuie sa-si faca analize, tratamente si sa se roage. Poate sa fie ceva la el... E o problema f.grea si delicata. Dumnezeu nu da copii la toti. De ce? nu stim noi. Ar mai fi posibilitatea adoptiei...
|
|||
|
|||
|
da, a luat si acid folic si duphaston, a facut niste analize si cica sansele ei sunt cam mici de a avea copii ... de mancat nu mananca absolut carne, decat peste ... este vegetariana si se simte fizic foarte bine, chiar daca este putin plinuta ... i-am transmis sfatul sa se duca la mormantul parintelui Arsenie si de asemenea i-am transmis si o rugaciune care am primit-o de la Mara.
va multumesc tuturor. Doamne ajuta ! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am pierdut sarcina | maria_ioana789 | Botezul | 28 | 16.10.2017 20:17:53 |
| Rugaciune | Rodica52 | Generalitati | 0 | 23.12.2010 22:53:05 |
| Despre sarcina | DavidM | Teologie si Stiinta | 12 | 24.02.2010 13:40:48 |
| parerea BOR fata de o sarcina oprita in evolutie | felixmorariu | Biserica Ortodoxa Romana | 36 | 11.09.2009 09:48:34 |
|
|