Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2012, 21:06:33
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alicia Vezi mesajul
Orice mama vrea binele fiicei sale nu cred ca ea nu isi doreste ca tu sa fi fericita,sa ai o familie mai devreme sau mai tarziu...inteleg f bine partea k vrea sa te aibe langa ea ...daca s-ar putea cat mai mult...dar altceva e aici cred...la ceva nu ai fost atenta...mama ta nu il agreaza dintr un anumit motiv...nu se poate asa din senin sa nu il placa...discuta cu ea problema aceasta,depinde si relatia ta cu ea in ce masura sunteti apropiate...Nu te poti ascunde la nesfarsit.
Eu nu ii iau apararea tipului. Am si eu destule idei preconcepute. Una dintre ele e ca oamenii nu se schimba. Isi pot schimba comportamentul, dar "esenta: ramane aceeasi. In plus sa se schimbe cineva pentru o persoana pe care a vazut-o de cateva ori si in plus cu care, din cate inteleg, a relationat in principal prin telefon e greu de crezut. Poate ma insel. Sper sa ma insel.
Dar ca sa va raspund pentru ca observatia dvs e vis-a-vis de mama dumneaei. Dvs spuneti de ceea ce e normal. Dar poate nu ati observat un amanunt important: mama dumneaei a amenintat ca se sinucide daca nu e ascultata. Asta nu e normal. Poate are dreptate in privinta baiatului. Dar cu siguranta nu asta e calea. Si al doilea dar, mult mai periculos de altfel, e ca mama sa doreasca sa ii controleze viata. Sa o aiba mereu langa ea si sa ii "dicteze" ce si cum sa faca. Si astfel de cazuri stiu. Nu doar unul.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mama Ivanacristescu Intrebari utilizatori 3 29.08.2012 21:55:46
Tu, mama! Rodica50 Generalitati 20 08.03.2012 23:41:14
Mama Carmen FUNIERU Calugarul 7 01.02.2011 21:01:08
o mama ... cristiana21 Generalitati 23 01.11.2010 11:38:43