![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Intrebarea e alta: De ce ne place sa ne mintim?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu e buna nici idelizarea asta, sa ne credem mai buni decat suntem, dar nici generalizarea. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din fericire nu suntem toti. Daca starea ar fi generalizata nu am mai avea nici o sansa. Dar asta nu inseamna ca majoritatea nu sunt asa. E simplu. Daca mergem pe strada lucrurile devin clare. De acolo putem lua "pulsul". Dar pana sa ii schimba pe altii trebuie sa ne schimbam pe noi personal.
|
|||
|
|||
|
Citat:
De ce majoritatea? Sunt oameni si oameni. Cunoasteti atat de multi oameni incat sa puteti afirma ca majoritatea sunt asa? Si daca mergem pe strada, ce? Sunt de acord ca trebuie sa ne schimbam personal, daca am fi mai atenti la pacatele noastre, nu am avea timp sa ii observam si criticam pe ceilalti. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 02:52:10 |
| apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 16:45:57 |
| Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 02:47:38 |
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 |
| Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 01:42:13 |
|
|