![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi vorba de o binecuvintare simbolizata prin luminari, sau indiciul unui colectiv benefic credintei .
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite ce am visat eu:
Facusem un schimb de retete de prajituri cu cativa useri de pe forum, care mi-au dat adresele lor : cineva din Cluj, Tg. Mures si Iasi, si am fost sa-i vizitez, la Cluj si la Tg. Mures, la Iasi n-am mai ajuns. Cand eram la dnul din Tg. Mures, eram la masa si mancam prajituri, cu iubitul meu, si domnul acela la un moment dat zice : bune prajituri, pacat de ea ca n-a mai rezistat si si-a luat zilele..adica de mine. Eram la propria mea pomana! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai mânca după ora 6 seara!
|
|||
|
|||
![]()
Corect! Trebuia sa ma gendesc si eu la asta.
Dar nu cumva tocmai foamea a fost cauza visului? http://www.cevisez.ro/interpretare-v...ura-v1212.html |
|
||||
|
||||
![]()
Tu ai un apetit colosal iar ăia de scriu interpretările alea ale viselor sunt mai -aprecierea ta- decât prevede legea.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumanari ceara de albine | adimirea | Generalitati | 18 | 03.01.2014 18:28:07 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Rugaciunile pt. Sf. Fecioara - care si cand si ce inseamna fiecare | sophia | Rugaciuni | 6 | 11.08.2009 21:50:37 |
Despre tamaie,lumanari,prapori | strajeru | Secte si culte | 11 | 22.04.2008 17:16:34 |
Memorialul international al lumanarilor aprinse | ancah | Generalitati | 2 | 21.05.2007 18:57:31 |
|