![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai rau lucru pe care-l poate face cineva e sa se apuce sa calculeze el ce scrie acolo.Hai sa luam o hartie si un pix si sa ne rugam si o sa ne lumineze duhul sa gasim noi pe dracu-n patru acolo. Daca "studiul" bibliei inseamna sa te apuci sa faci calcule ca sa descoperi tu cand incepe "judecata de cercetare " atunci eu nu vreau sa studiez biblia.Daca studiul inseamna sa faci niste paralele fara nici un sens doar ca sa-ti iasa un anumit an atunci iar ma abtin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Deci, când veți vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citește să înțeleagă -" (Mat.24,15 - versiunea Sinodală) Citat:
Nu-ți ajută la nimic bătaia de joc cu privire la profeția lui Daniel. Atitudinea aceasta de sfidare a Sfintelor Scripturi îi va costa pe mulți pierderea mântuirii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ce inseamna "a pierit " ? Crezi ca deslusirea profetiilor e conditie de mantuire ? Adica daca eu citesc Biblia si nu inteleg de acolo ca acum are loc "judecata de cercetare" nu o sa ma mai mantui ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se pune problema că nu te mântui... și poate totuși... Au trecut atâtea secole cu credincioși care n-au înțeles profeția căci ea a fost destinată doar ultimelor generații (din timpul sfârșitului). Noi am ajuns acel timp. Crezi că e fără importanță? Îți poți permite să neglijezi (și chiar să sfidezi)ce vrea Dumnezeu să-ți transmită prin această profeție? Dacă zici "da!" e problema ta, eu încerc să-mi fac datoria... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cea mai mare profetie din Biblie este : "Privegheati caci nu se stie ziua nici ceasul cand va veni Fiul Omului."Atata trebuie sa stii si sa respecti.Restul cu ce ne inchipuim noi ca face Iisus acum sant povesti ca sa prostim lumea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pui greșit problema. Dacă zici că vor mai trece 1.000.000 de ani până la revenirea lui Hristos nu cred că zici bine. Și mai e ceva: Nu te gândi neapărat la evenimentul Revenirii, înainte de acel moment va surveni Judecata Preadventă! Iar înainte de aceasta (Dumnezeu să te ferească!) momentul când poți închide ochii. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 20:49:41 |
ce slujbe se pot da unei rude adventiste? | onyx235 | Generalitati | 4 | 20.11.2009 22:08:48 |
|