![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stii problemele mele. Da, mi se par severe canoanele, dar nu asta este problema. Si n-am spus ca ortodoxia este gresita. Tocmai ca as vrea sa raman in ea. Da, slujitorii ei fac unele greseli si asa se pierd oamenii, plecand din biserica. Chiar aveam nevoie acum sa ma faci si tu praf. Nu spun ca sunt grozava, dar nici asa. Repet nu stii ce se intampla la biserica mea, cu preotul meu. Daca nu ai idei, mai bine nu scriai, decat sa ma lovesti. @dobrin7m- ce legatura au acum citatele tale cu intrebarea mea? Va multumesc la toti pentru raspunsuri. Voi lua curand o decizie.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni de care avem mare nevoie in timpurile de acum | Danette | Rugaciuni | 56 | 15.05.2013 02:17:23 |
avem mare nevoie de ajutor!! | alinageo | Umanitare | 5 | 29.02.2012 17:13:18 |
Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! | Anna Vasilica | Pocainta | 2 | 24.11.2010 21:24:37 |
De ce avem nevoie grabnică acum? | venypad | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 04.03.2009 00:10:11 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|