![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Sophia, asa cum au scris si altii: NU EXISTA MANTUIRE IN AFARA BISERICII!
Tine-te de biserica cat poti! Nu conteaza ca preotul nu-ti ofera sprijinul sufletesc de care ai nevoie. Te mantuiesti si fara asta. Trebuie sa te spovedesti si impartasesti ca NU AI ALTA CALE. Imi pare rau ca ai probleme personale si simti ca nu mai poti. Poate te putem ajuta si noi, cei de pe forum. Si eu sunt in tara straina si am mult de mers pana la biserica. Dar ma gandesc ca altii au de parcurs distante si mai mari si nu se plang. Si eu am multe lucruri care nu-mi convin acolo... dar ii multumesc lui Dumnezeu ca totusi am biserica la care sa merg, am si mijloace (masina). Nu stiu la ce discutii ai ajuns cu preotul, dar calca-ti pe mandrie si mergi sa vorbesti cu el pt a clarifica lucrurile. Curaj. Nu poate fi chiar atat de rau. Solutia nu este sa renunti la biserica. Citat:
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni de care avem mare nevoie in timpurile de acum | Danette | Rugaciuni | 56 | 15.05.2013 03:17:23 |
| avem mare nevoie de ajutor!! | alinageo | Umanitare | 5 | 29.02.2012 18:13:18 |
| Va rog, avem nevoie de rugaciunile voastre! | Anna Vasilica | Pocainta | 2 | 24.11.2010 22:24:37 |
| De ce avem nevoie grabnică acum? | venypad | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 04.03.2009 01:10:11 |
| Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 09:36:51 |
|
|