![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
tu ai fost vreaodata in Egipt, eu am fost, si pot sa spun ca peste tot este desert , nu doar in peninsula Sinai, peste tot, si asa desert cum e , egiptenii isi cunosc foarte bine tara, si sunt foarte obisnuiti cu acele conditii, care de multe ori sunt drastice.
Deci pentru faptul ca se interpreteaza acest cuvant "ARABIA" ca sa convina "TRADITIEI" atunci eu nu ma supar, interpretati cum vreti, stiu ca in general ADEVARUL este EXTREM, ca sa il MODEREZI, inseamna sa minti. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un omoplat al Sfantului Calinic se afla la Frasinei? | costel | Generalitati | 5 | 25.04.2012 10:02:08 |
Ce ati face daca ati afla mai aveti putin de trait | ory | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 17.02.2011 21:40:47 |
Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri? | alexdu | Generalitati | 50 | 31.12.2010 12:14:14 |
Cea mai veche Biblie ilustrata se afla in Etiopia | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 04.08.2010 12:01:01 |
ECUMENISMUl - motivul pentru care BOR nu se afla | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 34 | 13.02.2009 07:29:19 |
|