![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De unde reiese din textul ala ca dreptii de acolo sant vii ? Ai vazut tu pe Discovery ? Textul e destul de clar la fel cum e si cel despre Abel.Dar daca tu crezi ca "mortii nu stiu nimic" pentru ca atat intelege mintea ta din ce nu scrie in Ecclesiast de ce mai ceri dovezi ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca să te convingi și tu că morții nu știu nimic și că sufletul moare. Căci remarc un lucru ciudat: deși nu ai găsit niciun text cu "nemurirea sufletului" continui să crezi cu putere în această absurditate. Credo quia absurdum. |
|
|
|||
|
|||
|
"Și a zis Samson: "Mori, suflete al meu, cu Filistenii!" Apoi s-a sprijinit cu toată puterea și s-a prăbușit casa peste fruntașii Filistenilor și peste tot poporul ce era în ea. Și cei pe care i-a ucis Samson la moartea sa au fost mai mulți decât toți cei pe care-i ucisese în viața sa." (Jud.16,30 - versiunea Sinodală) ...și a murit sufletul lui Samson împreună cu alte 3.000 de suflete. Eh, cum mai e cu cele 3.000 de suflete "nemuritoare" ale lor? Cum ar fi să cer și eu 3.000 de cazuri biblice în care "sufletul nu moare" ? Last edited by osutafaraunu; 25.01.2012 at 08:49:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu compara fantomele de morti cu creaturi vii (care nu au murit).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Duhurile slujitoare sant creaturi vii ? Ce inseamna creaturi vii ? Au un suflet adica "trup + suflare de viata" cu, credeti voi ? Sau sant doar suflare ? Au vointa libera sau nu ? Unde anume tin vointa daca o au si daca sant doar suflare de viata ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta e problema nu ? Refuzam sa credem ce scrie acolo pentru ca noi stim deja ca ne-a spus profeata. Il inventam pe Noe unde scrie de Hristos pentru ca ne-a spus profeata ca e imposibil sa existe duhuri in inchisoare .Cautam prin codex-uri sa gasim noi ca nu scrie duh acolo unde scrie duh si nici macar cand ni se arata clar ca si acolo scrie duh nu recunoastem. Care scriptura sa o cred ? Asta cu Noe in locul lui Iisus si unde nu scrie duh la Luca 24:39 ? Asta pe care ti-ai construit-o singur ca sa te minti si ca sa-i minti si pe altii ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Credeți domnule în Scriptură că e Cuvântul Adevărului lui Dumnezeu! Altfel vă rătăciți rău de tot... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iisus spune clar : "am carne si oase nu sant duh".Daca asa scrie acolo , si asa scrie si daca scrie ca Dumnezeu e duh si ingerii sant duhuri si diavolii sant duhuri necurate atunci de ce pare greu de crezut ca si duhurile dreptilor cei desavarsiti traiesc ca si duhurile tinute in inchisoare ? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 10:43:28 |
| SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 03:05:27 |
| Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 19:49:29 |
| Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 01.04.2009 00:59:56 |
| despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 16:07:31 |
|
|