![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Foarte frumos ați scris... M-a impresionat profund mesajul dvs. Eu mă gândeam că l-a supărat cineva... Dacă s-a retras din motive independente de atitudinea noastră față de el, atunci înseamnă că, așa cum ați scris și dvs, va reveni în curând. Într-unul dintre topic-urile pe care le-a înființat (acela despre Iona) i-am pus link-ul acesta. În momentul respectiv, acest topic conținea doar mesajul meu, dar acum îmi dau seama că, citind ceea ce ați scris dumneavoastră aici, va rămâne profund impresionat... pentru că este o persoană foarte sensibilă și sinceră. Să aveți o seară binecuvântată!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|