Citat:
În prealabil postat de Raoul
Ovidiu,am explicat cred ca destul de bine niste lucruri mai sus,nici tu nu vrei sau nu poti sa intelegi. Nu se vorbea de cat de neortodocsi sunt ortodocsii,ci de cat de "ortodocsi" sunt (neo)protestantii! Hristos S-a exprimat destul de clar,scrie negru pe alb in Scriptura care e soarta celor care au auzit si au fost invatati despre dreapta credinta dar au refuzat-o! Si ca si cum n-ar fi suficient avem si nenumaratele marturii ale sfintilor cu privire la acestia. Cum putem noi sa invatam de la ei? Dar ce frate,ai consumat toate scrierile sfintilor si nu mai ai pe cine intreba si de unde sa-ti mai iei o vorba buna sau un sfat,decat de la un eretic??
Eu am spus ce am avut de zis. Cine are urechi de auzit sa auda (sau ochi sa citeasca!).
Doamne-ajuta!
PS cu riscul de a fi banat acest forum are din ce in ce mai evidente tente ecumenice!
|
Prietenul meu Raul. Cred ca tu nu vrei sa intelegi ceea ce multi vor sa transmita. De ce nu vrei sa intelegi ca nu prin alugarea ereticilor faci voia lui Dmnezeu. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii de acord cu ei. Cred ca am dat dovada de atatea ori ca sunt impotrva ereziilor si pacatului in general. Dar daca omul asta nu a suparat pe nimeni, ba din contra a adus atata plus forumului, cu ce sunt eu mai in masura sa-l judec in ceea ce face. Ai stat sa te gandesti de ce e pe acest forum? Ai stat sa te gandesti ca poate isi cauta drumul? Iar noi ce facem, il alugam? Iti spune tie undeva Biblia de acest lucru?