Citat:
În prealabil postat de ioanna
Eu am facut o pauza de la forum, insa nu m-am asteptat ca la revenire sa gasesc aici o haita famelica de hiene ce sfasie lesul oricarui eterodox si sa mai spuna si "Doamne-ajuta!" la final. (am parcurs tot topicul asta, care se numeste "morala") Si eu am mai avut polemici verbale, dar cred ca se poate face critica, pastrand o limita a decentei.
|
Acum exagerezi, pentru ca nu ai observat pana acum ca de multe ori eterodocsii cu conceptii ecumeniste inercau sa impuna conceptia lor si atacau de multe ori si jigneau daca nu crezi ca si ei. De multe ori am fost atacat si ironizat asa, dar putini luau atitudine (Miha-Anca de obicei, dar a plecat tocmai din cauza acestei atmosfere de pe forum cauzata de eterodocsi), in schimb pazesc sa nu sufere acestia vreo mica suparare.
De exemplu Erethorn de cateva saptamani ma gratula cu sectar pentru ca nu ii impartaseam conceptiile ecumeniste, desi nu doream sa comunic cu el. In cazul lui Raoul am vazut ca tot el l-a atacat mai intai.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...0&postcount=14
Dimpotriva, eterodocsii care aveau vederi ecumeniste formau un grup cu care atacau si se aparau reciproc, un fel de politistul bun si politistul rau. Dar cei ce au conceptii asemanatoare vad doar partea cealalta, nu tabloul complet.