Citat:
În prealabil postat de lore86
Atituinea mea nu este deloc in contradictie. Credeam ca am fost clara, mai ales cand am facut specificatia ca sunteti pe un forum public. Dar probabil, v-ati pripiit cu cititul.
Exact la aspectul ce apare aici m-am referit., si anume ca in conceptia multora Biserica e tot una cu slujitorii ei.Lovind in ei si improscandu-i cu noroi, pare ca faceti acest lucru lovind in Biserica(tocmai va spuneam ca puteti rani oamenii).
Doamna de mai sus e exemplu clar ca ptr dumneai Biserica =ierarhii cu hibe.Nefacand aceste diferente, dvs, prin posturile dvs o faceti sa exclame:"Rusine BOR!"
Ptr anumite persoane nu e clar ca slujitorii Bisericii nu reprezinta Biserica, si in consecinta orice vadire a a faptelor mai putin crestinesti ale acestora determina anumite persoane sa aduca o ofensa Bisericii.
La acest aspect faceam referire atunci, si chiar m-am explicat. Dar nu de mirare ca nu ati vrut sa intelegeti.Stiti ce e ciudat? Ca eu mi-am pastrat parerea despre dvs. :)
|
Va multumesc , m-ati facut sa zimbesc ! Apropos la pastrarea pareri dvs. fata de mine, credeti ca s-ar potri in acest fel ? :
,,... Ca eu mi-am pastrat parerea despre dvs. : este la fel de proasta ca si pina acum... deci neschimbata !"