![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi fost mult mai nimerit să faci trimitere la cifra 6 (repetată de 3 ori) reprezentând nedesăvârșirea omenească, în opoziție cu cifra 7 reprezentând desăvîrșirea lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt intru-totul de acord. Primul responsabil de imaginea Bisericii sunt Eu, deci de ce sa caut numele fiarei in exterior, sa-l acuz pe Papa, cand eu sunt primul responsabil ?! S-au mai deschis inca vreo doua topice pe subiectul asta, la sectiunea Noul Testament, ajungandu-se la calcule si decriptari datatoare de migrene :) fara niciun rost.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bineinteles ca numele ei este Fiara, asa cum si numele altora poate fi Fiara :) Poti face orice demonstratie, cu orice om si-l identifici ca fiind Fiara, doar putini au avut un comportament si un caracter desavarsit. Hellen a fost "matza blanda care i-a zgariat rau" pe catolici si protestanti.
![]() Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 11:26:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamnă să nu facem aplicații și proiecții ce nu se potrivesc! Fiara din Apocalips nu este oricine. Mai degrabă antihristul are o aplicabilitate multiplă, deși bănuiala mea e că vă gândiți doar la diavol în acest rol... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Scriptura iti ofera, pe tava, 10 trasaturi ale fiarei, iar noi ne legam doar de un numar si gata ... dam drumul la imaginatia noastra. Cum sa numesc asta? Nu seamana a desconsiderare a Sfintei Scripturi (Cuvantul lui Dumnezeu)? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va permiteti multe arogante, domnule Grasu77! Biblia imi ofera trasaturile fiarei, nu nominalizeaza fiara! Biblia e indicativa, nu explicativa. Va las pe voi, adventistii, sa aruncati cu noroi in Papa, BC si in cine mai vreti, asa cum a facut "profetul" vostru, comportandu-se ca o "fiara" dezlantuita impotriva altor biserici, chiar si a adventistilor. Pentru mine institutia papala NU este fiara, nu doresc sa o privesc ca pe o fiara. Asta nu inseamna ca nu-i percep greselile-promovarea romano-catolicismului ideologizat si institutional si altele, ci stiu ca raul nu este de neinvins de catre BC in calitate de infaptuitor a lui, deci nu poate fi fiara. Daca Dumnezeu ar fi dorit ca noi sa stim numele Fiarei, ni l-ar fi revelat in mod explicit, daca n-a facut-o, inseamna ca are un motiv intemeiat, deci nu ma pierd eu in calcule si demonstratii pentru a acuza pe altii. Ati fi putut citi mai atent ce am scris, doar era o gluma, legata de acea demonstratie cu numele profetesei, nu sa-mi veniti cu lectii. Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 20:58:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de ce "666" numarul fiarei si nu alt numar? | ana ana | Intrebari utilizatori | 74 | 23.03.2016 14:22:43 |
Numarul favorit | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 20.11.2010 08:19:30 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
de unde vine numarul fiarei? | primus | Generalitati | 39 | 29.01.2009 00:36:26 |
|