Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2012, 00:29:23
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Era o intrebare pe care am vrut sa o adresez,nicidecum o afirmatie. Un lucru care nu-l pot intelege. Cei buni au fost alungati si cei rai sunt "imbratisati". De ce? (deci e semn de interogare,in niciun caz nu reprezinta o afirmatie).

Nu ti le mai asuma Cristi,si evreii si-au asumat sangele lui Hristos si uite ce s-a ales de ei. Necunostinta de cauza nu i-a absolvit de pedeapsa...

Care calugari? Da-mi numele. Si nu toti cei imbracati in negru sunt calugari,multi sunt simplii frati de manastire. Te asigur eu ca rar mai vezi smerenie ca aici. De fapt nu o sa vezi,ca daca ar fi la vedere nu ar mai fi smerenie. "Cine are urechi de auzit sa auda".

Posibil,nu te contrazic. Insa nu ma mir ca tu nu ai simtit nimic...
am spus ce simt eu cand merg la Lainici... s-au intamplat si unele lucruri acolo care m-au dezamagit foarte tare..... in viitor planuiesc sa merg la Manastirea Visina... este si mai aproape de mine..... am trecut de atatea ori pe langa ea fara sa intru...... Doamne ajuta!!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
100 de ani de la nasterea parintelui Arsenie Boca laurschepsis Generalitati 14 29.09.2010 14:51:03
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
cuvinte alese ale Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Generalitati 4 03.05.2010 12:08:12
Profetia pictata a parintelui Arsenie Boca eodor nastasa Generalitati 1 06.04.2010 14:35:50