![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Schimbarea o faceau daca ramaneau in tara! Nu va dati seama ce absurda e situatia? Plec in afara, nu mai stiu ce e in tara, dar am tupeul sa imi dau cu parerea iar prin atitudinea mea ii fac sa sufere pe ceilalti? |
|
|
|||
|
|||
|
Imi pare rau ca sunt inca oameni care generalizeaza in felul asta si arunca antema asupra unui grup intreg de oameni (dupa unele estimari, intre 2 si 3 milioane) de romani.
Pentru ca ne aflam totusi pe un forum crestin, intreb in spiritul acestuia, ca de la crestin la crestin... chiar crezi sincer ca au plecat "TOTI" din tara pentru ca "NU LE-A PASAT" de soarta acestei tari? Sigur ca au fost si dintr-astia care s-au dus unde e viata mai buna, vagabondand si risipind pana la sfarsitul vietii (pildele biblice sunt ilustrative in acest sens). Insa pentru celelalte mii si mii si mii de romani care au plecat din Romania pentru a le oferi o viata decenta si onorabila copiilor lor si familiilor napastuite, care nu aveau niciun colt de paine sa puna pe masa... pentru acestia, mi se pare o insulta sa spui ca "NU LE-A PASAT". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De soarta tarii nu ii pasa nimanui, celor ce pleaca nu le pasa pt. ca pleaca, celor care conduc nu le pasa pentru ca fura si tot asa... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar daca "De soarta tarii nu ii pasa nimanui", adica nici noua -cei care locuim in Romania, si nici lor -cei care nu locuiesc in Romania, atunci noi de ce am avea drept de vot si ei nu? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hahahaha, asta e buna! Pai ce vreti sa nu mai avem drept nici la vot sa fie dictatura in toata regula? Cred ca Base ar fi super multumit! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 02:52:10 |
| apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 16:45:57 |
| Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 02:47:38 |
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 |
| Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 01:42:13 |
|
|