Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2012, 21:36:21
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius D Vezi mesajul
Poate pentru ca si romanii din afara tarii sunt tot cetateni cu drepturi egale cu tine? Nu e oare asta un motiv suficient? Poate pentru ca multi dintre ei au inca proprietati sau administreaza afaceri cu ramificatii inclusiv in Romania? Poate pentru ca multi din ei au rude care sunt in Romania si votul lor poate ajuta la o schimbare si pentru cei ramasi acasa? Poate pentru ca la un moment dat in cursul vietii lor, se vor intoarce in tara, intr-o Romanie pe care si ei si-ar dori-o prospera? Sau pentru ca pur si simplu sunt romani si le pasa de soarta tarii lor natale si voteaza in ideea sincera de a vedea o schimbare in bine acasa?
Halal schimbare! Daca nu era votul lor nu se ajungea la situatia actuala! E usor sa stai la caldurica, la un salariu bun, la civilizatie, sa nu stii care este situatia in tara si apoi sa iti exprimi optiunile! Sigur va fi prospera! Daca le pasa de soarta tarii nu plecau din tara!
Schimbarea o faceau daca ramaneau in tara!

Nu va dati seama ce absurda e situatia? Plec in afara, nu mai stiu ce e in tara, dar am tupeul sa imi dau cu parerea iar prin atitudinea mea ii fac sa sufere pe ceilalti?
Vechi 09.02.2012, 21:46:36
Marius D
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Daca le pasa de soarta tarii nu plecau din tara!
Imi pare rau ca sunt inca oameni care generalizeaza in felul asta si arunca antema asupra unui grup intreg de oameni (dupa unele estimari, intre 2 si 3 milioane) de romani.

Pentru ca ne aflam totusi pe un forum crestin, intreb in spiritul acestuia, ca de la crestin la crestin... chiar crezi sincer ca au plecat "TOTI" din tara pentru ca "NU LE-A PASAT" de soarta acestei tari? Sigur ca au fost si dintr-astia care s-au dus unde e viata mai buna, vagabondand si risipind pana la sfarsitul vietii (pildele biblice sunt ilustrative in acest sens). Insa pentru celelalte mii si mii si mii de romani care au plecat din Romania pentru a le oferi o viata decenta si onorabila copiilor lor si familiilor napastuite, care nu aveau niciun colt de paine sa puna pe masa... pentru acestia, mi se pare o insulta sa spui ca "NU LE-A PASAT".
Vechi 09.02.2012, 21:57:11
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Imi pare rau ca sunt inca oameni care generalizeaza in felul asta si arunca antema asupra unui grup intreg de oameni (dupa unele estimari, intre 2 si 3 milioane) de romani.

Pentru ca ne aflam totusi pe un forum crestin, intreb in spiritul acestuia, ca de la crestin la crestin... chiar crezi sincer ca au plecat "TOTI" din tara pentru ca "NU LE-A PASAT" de soarta acestei tari? Sigur ca au fost si dintr-astia care s-au dus unde e viata mai buna, vagabondand si risipind pana la sfarsitul vietii (pildele biblice sunt ilustrative in acest sens). Insa pentru celelalte mii si mii si mii de romani care au plecat din Romania pentru a le oferi o viata decenta si onorabila copiilor lor si familiilor napastuite, care nu aveau niciun colt de paine sa puna pe masa... pentru acestia, mi se pare o insulta sa spui ca "NU LE-A PASAT".
Pai e acelasi lucru, daca le-a pasat de soarta familiilor lor tot de ei le-a pasat in fond.

De soarta tarii nu ii pasa nimanui, celor ce pleaca nu le pasa pt. ca pleaca, celor care conduc nu le pasa pentru ca fura si tot asa...
Vechi 09.02.2012, 22:03:56
Marius D
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Pai e acelasi lucru, daca le-a pasat de soarta familiilor lor tot de ei le-a pasat in fond.

De soarta tarii nu ii pasa nimanui.
Hmmm... Ma intreb daca afirmatia asta se sustine dpdv crestin-ortodox: "daca le-a pasat de soarta familiilor lor tot de ei le-a pasat in fond." Cred totusi ca nu. Oare unde a disparut blandetea oamenilor, de cand am devenit noi, romanii, atat de acizi si caustici unii cu ceilalti...?

Iar daca "De soarta tarii nu ii pasa nimanui", adica nici noua -cei care locuim in Romania, si nici lor -cei care nu locuiesc in Romania, atunci noi de ce am avea drept de vot si ei nu?
Vechi 09.02.2012, 22:17:53
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Hmmm... Ma intreb daca afirmatia asta se sustine dpdv crestin-ortodox: "daca le-a pasat de soarta familiilor lor tot de ei le-a pasat in fond." Cred totusi ca nu. Oare unde a disparut blandetea oamenilor, de cand am devenit noi, romanii, atat de acizi si caustici unii cu ceilalti...?

Iar daca "De soarta tarii nu ii pasa nimanui", adica nici noua -cei care locuim in Romania, si nici lor -cei care nu locuiesc in Romania, atunci noi de ce am avea drept de vot si ei nu?
Traiul ne-a facut sa fim acizi si caustici, sau poate firea noastra e asa, suntem individualisti pana in maduva oaselor, rautaciosi, unii dintre noi Se sustine cum sa nu, nu suntem noi una cu familiile noastre, sotul nu e una cu sotia in taina Cununiei?
Hahahaha, asta e buna! Pai ce vreti sa nu mai avem drept nici la vot sa fie dictatura in toata regula? Cred ca Base ar fi super multumit!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 02:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 16:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 02:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 22.01.2011 00:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 01:42:13