Citat:
În prealabil postat de lore86
Am fost intampinati de un calugar minunat, care ne-a daruit o multime de iconite, metanii, cruci...i-a lasat pe copii sa isi aleaga fiecare ce iconita dorea. Apoi ne-a pus la o masa, ne inconjurat cu o dragoste ca ne-am simtiti coplesiti. Abia mai tarziu am realizat ca era insusi staretul, parintele Ioachim.
|
Intr-adevar,parintele staret e foarte,foarte smerit...
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
dusurile reci eu cred ca avut un rost pe care de cele mai multe ori noi nu le vedem sau nu le intelegem...incercand ca noi sa ne indreptatim. Prin dsusurile acestea reci noi ne platim greselile, insa de cele mai multe ori noi nu ne mai amintim. Iar daca nu este plata vreunui pacat, atunci sa fim si mai bucurosi, pentru daca trecem cu bine peste aceasta situatie, vom castigat o cununa in cer si o vom primi la timpul potrivit. Nu degeaba ni s-a spus sa nu adunam comori pe pamant, ci in ceruri.
|
Da,desigur,pentru pacatele mele trebuie sa platesc intrare la biserica? Iar daca nu o fac sa nu am acces in casa Domnului? Hmm... nu prea cred sa practice Dumnezeu astfel de "pedepse" si nu vad ce bucurie as putea gasi in asta.