![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aceasta idee, venita din neputinta si care incurajeaza lenea este doar un mit. In ziua in care Dumnezeu a hotarat sa lucreze prin Biserica, turnand in ea Duhul Sfant, Dumnezeu a facut-o pentru ca vrea sa lucreze prin oameni. Asa ca, daca nu te rogi tu, se va ruga altul si altul va avea rasplata de la Dumnezeu pentru ca s-a rugat, in timp ce tu vei sta comod in fotoliu admirandu-ti credinta stearpa care nu aduce roade. (Vorbesc la modul general, nu ma refer neaparat la tine)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si ca sa concluzionez: e bine sa ne rugam. E bine sa te rugam cat mai staruitor. Si e bine sa ne rugam pentru propovaduirea Evangheliei, dar asta nu e suficient. E nevoie si de fapte.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Reflexiune.Ce e pamantul? | cristian67 | Generalitati | 12 | 28.10.2010 17:10:23 |
| Ceva incredibil | goldfinger17 | Intamplari adevarate | 8 | 27.09.2008 18:12:05 |
| incredibil | gbagape | Botezul | 15 | 11.06.2007 22:39:26 |
|
|