![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca Dumnezeu ingaduie ca anumite lucruri sa se intample, sa nu credem ca este neputincios. Imi este de ajuns sa-mi amintesc de episodul in care demonii ii cer lui Hristos permisiunea de a intra in turma de porci, dupa ce a avut loc tamaduirea celui demonizat, ca sa-mi dau seama cat de neputinciosi sunt diavolii fata de Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
per total am zice ca stim insa mai ramine sa stim amanuntele legate de ce poate face Domnul si cel rau nu.
de ex stim ca Dumnezeu face lucrari si fac si sfintii lucrari -posibile chiar mai mari decit cele aratate de Iisus. dar si ce rau "imita" unele lucrari ,dar doar pina la o anumita limita sau in toate cele? au avut fariseii dreptate cind ziceau ca acele lucrari pot fi facute si de cel rau? -de ex vindecarile. ei bine pina la urma care este aceasta limita? exista vreun studiu teologic care sa aduca lumina in acest domeniu? daca efectul aparent este identic cum deosebim noi in acest caz duhurile ? |
|
||||
|
||||
![]()
subiectul acestui topic este cea mai buna gluma pe care am auzit-o. Cum poate Creatorul Universului cuantic si subcuantic sa fie pe picior de egalitate cu o creatura a Sa?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Margelele mataniei podul intre filosofie si Dumnezeu | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 11.11.2011 22:22:29 |
Dumnezeu ar putea sa il omoare pe diavol? | annajanette | Generalitati | 91 | 02.12.2010 05:42:18 |
Mijlocitori intre om si Dumnezeu? | omosapiensi | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 49 | 01.09.2010 21:17:26 |
Cum sa ne impartim intre om si Dumnezeu in credinta? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 16 | 25.11.2009 15:33:06 |
|