Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2012, 18:18:43
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

mantuirea are o definitie foarte clara indiferent de parerile noastre si pentru mine Domnul IIsus e Mantuitorul meu si nu Judecatorul si cat despre nasterea din nou e ff clar si interesant totodata unde scrie de ea in ev IOAN cap 3 vers 3 si 5 si contextul::inainte sa fiu nascut din nou nu vedeam Imparatia Lui Dumnezeu dar nici pe cei ce erau in aceasta Imparatie si nici nu eram intrat dar acum vad.si eu nu-i urasc pe oameni .stiu ca sunt pacatos dar am pacatele iertate si umblu in lumina.e o lipsa de documentatie sa afirmi ca un anumit popor,cu o anumita religie e azi poporul LUI pe cand Domnul iata ce zice
Apocalipsa 5:9
Și cântau o cântare nouă și ziceau: „Vrednic ești Tu să iei cartea și să-i rupi pecețile: căci ai fost junghiat și ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din orice seminție, de orice limbă, din orice norod și de orice neam//.noi am vrea ca toti sa fie mantuiti caci stiu ce-i asteapta pe cei ce nu se pocaiesc dar altii care cred ca suntem sectari ne urasc si ne-ar baga cat mai repede in iad asta-i Duhul Lui Hristos??cu siguranta nu,stiu doar ca Domnul IIsus vrea sa va mantuiasca si ca va iubeste.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? lareine Secte si culte 812 25.03.2014 18:26:18
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 11:17:23
Atitudinea fata de homosexuali coralina Generalitati 218 14.08.2011 22:05:09
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism Mihai. Generalitati 15 09.03.2007 20:37:18