![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că noi, creștinii, trebuie să fim adversarii neabătuți ai ideologiei comuniste, orice formă ar lua această ideologie groaznică și criminală, pentru că existența acestei ideologii demonice a dus la uciderea a milioane de creștini în întreaga lume. Îmi pare rău că n-am postat pe forum, zilele trecute, o știre de pe "Doxologia" despre situația creștinilor din Coreea de Nord. Acolo și în China, creștinii, frații noștri de credință, sunt prigoniți! Și asta numai din cauza ideologiei ateist-comuniste, cea mai gravă formă a nebuniei duhovnicești cunoscută vreodată în istorie. Îndrăznesc să-ți spun atât de direct, Raoul, pentru că suntem din aceeași generație și de noi, de tinerii creștini, depinde viitorul societății în care trăim. Niciodată, oricâte greșeli ar comite guvernanții noștri, orice s-ar întâmpla, NU trebuie să ne lăsăm seduși de ideologia comunistă, fiindcă adeziunea la această ideologie constituie un act de apostazie de la credința noastră cea adevărată. Dumnezeu să fie cu tine!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 19:11:55 |
presedinte,guvern=masoni | mita100 | Generalitati | 12 | 03.12.2009 20:17:10 |
|