![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si daca e adevarat ? Daca sta omul acasa ca e la pensie si se plictiseste ? A citit un pic are experientele lui si vrea sa discute. Care e problema ? Cata vreme nu a facut ceva grav care sa-l faca pe admin sa-l baneze care este problema ? Da, poate are idei gresite , poate nu-ti convin tie dar cate chestii se scriu aici care nu convin fiecaruia dintre noi ? Macar eu am vazut ca s-a ferit sa critice invatatura ortodoxa.Nu intotdeauna dar e dreptul lui sa creada ceea ce vrea sa creada.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Scuze ca m-am rastit un pic dar pe mine ma supara mai mult cei care ne spun cum sant ei mantuiti sau ortodocsii care ar accepta orice ca sa denigreze BC de exemplu.Nu sant nici pe departe ecumenist dar hai sa fim corecti. Lasa omul sa-si scrie parerea atata vreme cat nu devine agresiv,explica-i ce te deranjeaza si da-i report daca ti se pare ca a sarit calul de prea multe ori.Asta cred eu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu vorbesc una...tu o tii pe a ta...se pare ca vorbim limbi diferite...te-amm rugat sa citesti putin ultimul dialog dintre mine si el...se pare ca reusesti sa vezi diferenta...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 18:26:18 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 22:05:09 |
| Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 20:37:18 |
|
|