Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2012, 23:55:17
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

gabriel problema-i urmatoarea:inainte sa-l cred pe Dumnezeu pe cuvant,adica sa cred ce zice El nu ce zic altii despre El nu credeam in vraji si-n alte lucruri(.eram ateu).in atatea culte,religii,secte sau cum sa le mai zicem, nici in Dumnezeu.Totusi am vrut sa-l cunosc pe Cel ce a creat totul pe Cel mai puternic si in marea Lui mila mi-i s-a descoperit.si mi-a aratat adevarata nevoie a mea .El vroia sa-mi dea viata, sa ma ierte caci mi-a descoperit ca sunt pacatos si ca merg la pierzare daca nu-l ascult pe El.si am inceput sa citesc noul testament,adica mesajul Lui IIsus pentru noi si am capatat iertarea si viata mea s-a schimbat din toate punctele.am vrut sa ma omor intr-un fel si am ajuns in spital si nu aveam asa motive,,temeinice,,ca tine, asta inainte sa-l cunosc pe IIsus.gandul acesta de sinucidere e direct de la satan o sa ma rog pentru tine dar tu esti gata sa asculti de El de IIsus??El are putere sa-ti refaca viata asa cum nici nu banuiesti tu acum, dar tu decizi.Domnul e gata sa te ajute si o face cu bucurie.indemnul meu e sa citesti pt inceput ev.dupa ioan cap 1 si mai putem vorbii si pe privat daca vrei sa trimiti mes,sau cum vrei si orice ar fi alunga gandul sa-ti iei viata pentru ca mergi in iad si nu mai scapi in veci de acolo.Domnul sa te pazeasca
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor! zriyac Generalitati 18 16.10.2010 16:47:38
un mic ajutor evelon Rugaciuni 4 29.10.2008 16:06:45