![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Ellen G. Harmon... avea niste experiente ciudate atat in trup cat si in minte...căzand la pămant... (ne amintim că am prins-o de două ori ca să nu cadă pe podea)... " --- exact modelul din adunarile carismatice de astazi ! daca nu as prezenta aceste fenomene oculte, generic numite "slain in the spirit" , intr-o forma exhaustiva (pe cat posibil), s-ar chema ca tratez problema superficial ! deci Hellen White are si ea locul ei acolo; data viitoare o sa prezint cazul montanistilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
aceste concluzii va apartin si denota o necunoastere a caracteristicilor miscarii carismatice (dealtfel nu e ceva nou la dvs., in trecut m-ati acuzat intr-un mod total nefondat ca as promova invataturi ale martorilor lui iehova, cu care eu nu am nici in clin nici in maneca).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru a doua și ultima oară: nu a fost o acuză și nu a fost ceva neapărat negativ. |
|
|||
|
|||
![]()
pe vremea dumneaei nu aparusera inca aceste manifestari (1827-1915)
|
|
|||
|
|||
![]()
Bisericile carismatice nu apăruseră încă, însă manifestări carismatice și spiritiste erau deja prezente în unele mișcări religioase din Statele Unite.
Last edited by osutafaraunu; 19.02.2012 at 15:50:27. |
|
|||
|
|||
![]()
stiti cum se manifesta spiritistii in transele lor cand vorbesc cu mortii? exact ca carismaticii ---> pierderea constientei, "ceva pune stapanire pe trup", tremuraturi, caderi necontrolate, spasme etc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveti oportunitatea de a posta parerea acestei doamne vis-a-vis de acele manifestari (care nu prea existau pe vremea ei decat in cercuri evident oculte, precum sedintele de spiritism), eu am postat ce am citit pe un alt forum si am reprodus aici, nu am intentia sa o invinovatesc pe madam Albu cu orice pret.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sigur ca da, va multumesc anticipat.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|