![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sophia imi cer scuze, eu nu m-am referit la cei care nu stiu un lucru si intreaba de ce ? Eu m-am referit la cei care stiu exact ce fac.Nu este nici o greseala sa intrebi despre orice daca ai o nelamurire si sant foarte multi oameni competenti aici care pot raspunde, eu nu cred ca ma numar printre ei.Eu am reactionat atunci cand intrebarea s-a transformat in atac, pentru ca am vazut de foarte multe ori acelasi atac.Si nu e corect pentru ca noi nu santem cum cred unii a doua generatie dupa apostoli si nici Biblia nu a picat din cer la un moment dat .Biserica crestina are o traditie de 2000 de ani, Biblia a aparut in cadrul bisericii care avea si atunci parinti , care boteza si atunci copiii, etc.
Daca intelegi ca atunci cand apostolul ii numeste pe unii fii asta e un mod de exprimare batranesc si cald intelege ca si atunci cand ii spui unui preot parinte este acelasi lucru.E un mod de adresare respectuos si cald.Nu inseamna ca-l urcam in slavi cum cred unii.Preotul chiar ni se adreseaza de foarte multe ori in felul : " Iubiti frati si surori " .Ca unul sau altul se infoaie daca ii sarutam mana sau il numim parinte nu este treaba noastra.Treaba noastra e sa fim respectuosi si sa primim pe cel drept in nume de drept ca sa luam plata dreptului. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici un site protestant :
http://www.jesus-is-lord.com/1john57.htm Exista un razboi intre protestanti, unii folosesc biblia KJV altii folosesc traducerea NIV, traducere din care anumite versete din Biblie au fost eliminate.Si iata cum apara cei care folosesc biblia KJV pozitia lor : " The importance of Patristic evidence in the consideration of the antiquity of a given passage is significant." Adica se folosesc de scrierile PARINTILOR Bisericii ca sa demonstreze ca un anumit verset face parte din Biblie. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu vorbesc de lipsa de respect. Am si mentionat: "Cui merita cinstea, dati-i cinstea". Si nici de lipsa iubire fata de parintii trupesti. Cum de ati ajuns la asemenea concluzie?
Ce vreau sa spun este sa va uitati mai bine la invatatura lui Iisus, si in cuvant si in fapta. Ca Invatator, ca Mantuitor, ca Fiu de Dumnezeu a umblat smerit printre oameni, nu a cautat Slava Lui si a ramas tot timpul in ascultare de Tatal. Odata a fost abordat: "Bunule Invatator" - si cum a reactionat Cuvantul Intrupat, Unsul lui Dumnezeu??? A intins el oare mana ca sa-i fie sarutata? El, Dumnezeul tuturor inceputurilor? O, nu... ci plin de smerenie il corecteaza pe acela spunand: "Pentru ce ma numesti bun? Bun e Unul, Dumnezeu!" Cine are urechi de auzit, sa auda. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E dreptul tau sa ai ce fel de opinii doresti despre ceea ce este scris.De asta ti-ai ales alta cale si iti doresc succes. Dar nu e normal sa arunci cuvinte de genul farisei, mai ales tu care promovezi iubirea.Asta e ceea ce vroiam sa-ti spun.Totusi "fariseii" astia au o traditie de 2000 de ani in spate si milioane de mucenici. Despre restul poti discuta cu cei care stiu ceva mai mult decat mine si sant destui.Eu doar am vrut sa-ti atrag atentia sa nu deraiezi ...din prea multa dragoste. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A arata lucrurile urate si a descoperi "fariseismul" nu inseamna lipsa de dragoste. Catusi de putin. Pe astfel de "slujitori", de la care se pretinde ca au ajuns la cunostinta adevarului, Domnul Iisus Hristos ii numeste fatarnici si "morminte varuite". Dumnezeu nu ne cere sa umblam gatiti si impopotonati, dati cu alifie de mirt ca sa radiem a spiritualitate ci ne cere ca sa veghem tot timpul ca sa fim gasiti imbracati in Hristos. Gandesc ca se cade sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni. Si de la Acela care a spus plin de smerenie: "Pentru ce ma numesti Bun? Bun e Unul, Dumnezeu." sa primiti binecuvantari, har si mangaieri. Fiti binecuvantati, fratiile voastre. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este limbajul bisericesc invechit? | marinaileana | Intrebari utilizatori | 29 | 21.01.2013 18:00:34 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
"Porunca" primilor oameni | George.m | Din Vechiul Testament | 8 | 19.03.2012 17:56:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|