![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Carina, de ce nasul d-voastra a dorit sa mearga la un domn care sa-i "activeze" chakrele? Care a fost motivul?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am avut acel vis...dansul a zis ca stie un domn care deschide chakrele dar nu voia sa le deschid eu...pur si simplu voia ca acel domn sa-mi spuna mai multe despre ele. Nasul meu crede ca mai e o cale pentru a activa aceste chakre. Zice ca daca tii post, faci rugaciunile din inima,nu doar cu buzele,daca esti bun cu semenii tai,iertator....faci fapte bune...si multe altele, la un moment dat ti se activeaza chakrele fara sa vrei... A incercat sa tina postul negru iar dupa 3 zile i-a venit rau si a lesinat,a fost dus la spital. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
N-am citit inceputul topicului, abia acum am vazut :) Iti pui prea multe probleme, sincer. 99,99% din vise n-au nicio semnificatie, insa ne place noua sa credem ca au. Nimic "mistic" ci doar o gramada de potriviri si anticipari pe care subconstientul le vede si transmite mai departe la constient.
Last edited by ioanna; 27.02.2012 at 14:16:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu vreau raspunsuri in legatura cu visele. Vreau sa stiu o parere de-a dvs. despre chakre. Multumesc.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cele 10 porunci | Evreulcelales | Iudaismul | 100 | 27.08.2015 12:41:41 |
| Cele sapte laude | claudelina | Rugaciuni | 4 | 27.09.2012 18:25:10 |
| cele 10 porunci | luminita- | Generalitati | 31 | 23.11.2010 13:03:41 |
| Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 13:10:26 |
| Cele 7 Biserici.ce reprezinta ele? | tigerAvalo9 | Despre Sfanta Scriptura | 2 | 13.11.2008 23:09:57 |
|
|