![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Natia nu o slujesti prin iertaciuni televizate ci o marturisesti prin fapte concrete. Pentru mine gestul sau e irelevant, unul de imagine. Un om politic nu este mai credincios decat o vedeta de tabloid, doar pentru ca este politician si si-a asumat unele responsabilitati, doar evlavia nu se masoara in rangul functiei detinute, deci pentru mine gesturile sunt similare: "vedetele" si-au cerut scuze de la colegele de podium, cu care s-au "balacarit" de-a lungul anului prin presa, el si-a cerut scuze de la adversarii politici, adica colegii de breasla.
Last edited by ioanna; 01.03.2012 at 13:23:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai e la moda sa-ti ceri iertare fix inainte de Postul Mare :) Doamne fereste sa-si ceara iertare in restul anului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu incerc sa vad in gestul lui ceea ce am exprimat. E si el tot om, si-a asumat o raspundere si spre binele poporului lui eu chiar ii doresc sa izbuteasca. Cateva masuri si atitudini mi s-au parut foarte curajoase pentru vremurile de azi...cand stim ca toate-s conduse din alte parti, se da doar telefonul.... Si mi-as dori ca si la noi sa se intample acelasi lucru. Last edited by Adriana Cluj; 01.03.2012 at 18:23:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar pentru poporul nostru, din care o parte a trecut nu demult printr-o incercare din care inca nu sunt scapati -zapada- si prin multe altele de fiecare zi, marunte si neobservate de cine trebuie, cine-i pus si platit ca sa aibe grija, dar nici de noi, ar fi folositor daca ne-am regasi in cei care fac binele, micul bine, putinul bine:
http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...acum/#comments si atentionarea Parintelui Paisie Aghioritul: Lumea arde! http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...ricepeti-asta/ |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scrisoare deschisă către Președinție și Primul-Ministru | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 11.04.2012 08:07:58 |
Primul tweet al Papei | Daniel_7 | Biserica Romano-Catolica | 0 | 29.06.2011 20:49:28 |
icoane in primul secol | Ioana-Andreea | Secte si culte | 11 | 21.05.2010 22:33:07 |
Primul cuvant al lui Dumnezeu + | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 5 | 26.02.2009 03:56:24 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|