Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.03.2012, 16:26:25
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Am revenit foarte fugitiv cat sa scriu lista doritorilor de pana acum... si eu sunt pentru dreapta socoteala si pentru indeplinirea tuturor indatoririlor (de aia scriu pe forum de la serviciu :)) ), dar acum, daca am postat, daca am inceput ce am inceput si daca sunt frati doritori, trebuie sa finalizam :).

Deci:
7 martie - Zaharia 2009 a citit paraclis II plus catisma 1. Pe 7 martie seara voi citi eu acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie.
8 martie - Lacrimi - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie - astept confirmare
9 martie - Andrusca CIM - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie - astept confirmare
10 martie - un user anonim - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie - astept confirmare
11 martie - alt user anonim - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie
12 martie - Anna 21 - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie.

Persoanele care au randuiala personala sa citeasca paraclisul si Psaltirea o pot pomeni pe fetita si acolo.

Le asteptam pe Adriana Cluj si pe celelalte persoane care mi-au trimis PM, daca vor dori sa ni se alature. Tare ma bucur ca ne-am strans si atatia!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugati-va rog frumos si pentru bunica mea..e f bolnava.. suparata Rugaciuni 7 21.04.2012 00:00:35
O rugaciune ptr Andreea,bolnava de leucemie alinutza109 Umanitare 9 24.05.2011 21:21:37
sa ajutam o fetita de 6 ani bolnava de leucemie cmihai Umanitare 7 05.04.2011 13:12:01
Apel la rugaciune pentru fratii nostri din Rusia mihailt Generalitati 1 23.08.2010 00:32:41
Apel pentru rugaciune! snowdrop Umanitare 6 24.11.2008 16:56:43