![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca Biserica a fost trivializata, era o discutie despre institutii.
Si in felul ei are dreptate. In domeniul economic exista o lege a concurentei neloiale care interzice unei firme sa-si faca publicitate prin denigrarea celorlalte. Cu atat mai mult in spatiul religiei crestine ar trebui sa fie evitata atragerea membrilor prin defaimarea institutiilor „concurente” |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu am cunoscut in biserica mea ortodoxa asa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
Un suflet are nevoie de Hristos si noi stam la sporovaiala? Cum va sti lumea ca suntem ai Lui? Cand ne vom iubi unii pe altii, desigur. Atunci va sti si "UnOm42" ca apartinem lui Hristos mai mult decat unei denominatiuni anume. Sa ramanem asadar in Hristos, plini de dragoste unii pentru altii, ca sa avem certitudinea ca suntem ai Lui. "Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan.13:35).
Atunci vom sti sa facem ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi, copiii Lui. Sa oferim, acestui suflet ceea ce are nevoie mai mult - pe Hristos. Draga "UnOm42" iarta, te rog, multa noastra vorbarie care de multe ori vine dintr-o ravna dar fara pricepere. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Trista concluzia ta insa in parte este adevarata. Numai ca UnOm tocmai are nevoie de mantuire, nu de taifas.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca vrea sa aspire la mantuire sa frecventeze biserica, sa se roage, sa citeasca Biblia, sa faca fapte bune etc. forumul nu e pentru mantuire, forumul e pentru discutii
|
|
|
|||
|
|||
|
Da domnule ,ai sesizat bine si din toti astia de aici dumneata ai grija de sufletul lui.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu de mine are nevoie UnOm, ci de Hristos. Mai inainte de orice.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Domnule "ucenic" ce a vrut sa spuna profetul David cu "Minunat este Dumnezeu intru sfintii Lui"?" referitor la o afirmatie pe care ati facut-o mai devreme "Nu privi inapoi, ca sa ramai cumva "indatorata" lemnului sau pietrei care reprezentau un sfant si o sfanta."(ucenic) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 15:13:16 |
| Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 13:28:25 |
| Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 13:20:13 |
| Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 13.02.2007 00:11:46 |
|
|